luni, 7 decembrie 2009

Se încearcă fraudarea alegerilor?

Poate că mă înşel eu, dar situaţia de acum nu seamănă câtuşi de puţin cu cea din 2004, invocată de Traian Băsescu în urmă cu 4 ore, când a susţinut discursul prin care nu-şi recunoştea înfrângerea.

În 2004 se întâmplau următoarele:

  • toată mass-media era la picioarele lui Adrian Năstase;
  • alegerile erau organizate de guvernul PSD condus de... Adrian Năstase;
  • la exitpolls nu s-a pus deloc problema victoriei lui Adrian Năstase, adică a organizatorului; dimpotrivă, dacă ţineţi minte toate sondajele o dădeau cotită (50-50) şi Adrian Năstase era destul de negru de supărare, în timp ce outsiderul jubila;
  • hm, amănunt important: atunci nu eram ţară UE şi, dacă nu mă înşel, existau şi oarece observatori europeni - numărătoarea supravegheată de aceştia a arătat într-adevăr că Traian Băsescu câştigase în faţa organizatorului. La diferenţă mică, dar câştigase.
În 2009 asistăm la următoarele:
  • mass-media e împărţită; Băsescu se poate plânge că e persecutat de anumite televiziuni, dar de aici până la a se pretinde complet persecutat de mass-media e cale lungă (şi multă nesimţire);
  • alegerile au fost organizate de un guvern PD-L, aflat la discreţia lui Băsescu;
  • exitpollurile, cu excepţia unuia afişat de B1TV, arătau destul de categoric victoria lui Geoană, adică a outsiderului, cu 2-3 procente peste adversarul care a organizat alegerile;
  • hm, amănunt destul de important: suntem membri UE?... mai avem observatori europeni?... sau nu?... atunci cine va număra voturile?... cumva, cei care organizează alegerile?
Deci nu, domnule Băsescu, this is not the same picture as in 2004. Pur şi simplu cele două situaţii nu se pupă. Etic vorbind. Ba chiar sunt două situaţii fix opuse. Una, în care David îl bate pe Goliath, cealaltă, în care Goliath este învins de David şi apoi ia la bătaie arbitrul şi îl obligă să-l dea învingător. În 2004 Băsescu era David - astăzi e Goliath.

O vorbă românească spune: "Cui pe cui scoate." Să înţelegem că Băsescu vrea să combată comunismul cu... metoda comuniştilor brevetată la alegerile din 19 noiembrie 1946?! Sau avem de-a face cu ieşirea tristă din scenă a unui personaj controversat? Mă duc să mă culc, vedem mâine... adică azi.

Dimineaţa: ha ha ha, da cea mai tare veste a dimineţii, Băsescu a recuperat miraculos procentele... Mda. Numai în România te trezeşti cu unul preşedinte, te scoli cu altul şi se petrec răsturnări de scor mai senzaţionale ca la fotbal.

71 de comentarii:

Anonim spunea...

De un lucru mi-e teama. In cazul unui scor foarte strans, asa cum pare sa fie de data asta, va incepe lunga circoteca despre fraudare, contestarea alegerilor, renumararea buletinelor, poate instanta, etc. Este exact ceea ce lipsea Romaniei dupa o lunga perioada electorala, iar teoria conspiratiei discutata in postul anterior pare sa mai aiba o ipoteza sustinatoare.


Asadar, cine spera ca circul va lua sfarsit, mai are de asteptat. Pana atunci sa vedem de unde ne mai imprumutam inca vreo 20 de miliarde, cate apartamente se scot la executare silita si cat de mult se va mai intari moneda nationala.

dcg spunea...

In caz de circ, ar fi prea de tot: tara fara guvern... acum si fara presedinte?

Marian spunea...

Manole, rezultatul de 50.14% Basescu (100% sectii votare din tara) iese din simpla aritmetica a proceselor verbale semnate de _toate_ partile (reprezentanti PSD, reprezentanti PDL, altii).
Ce frauda vezi in asta?????

Apoi, Hrebe cu cat numara mai mult cu atat da mai aproape de 50% vs 50%
Cand numarase 35% din sectii, Gioana avea 51.1%. Acum cand a numarat 62% din sectii, gioana a cazut la 50.8%.
Se pare ca Hrebe a pornit numaratoarea din capatul gresit al tarii.


Oricum diaspora baga lejer un 0.4-0.5% in plus la Basescu. Asa ca stai calm, nu traim in Prostanacia (Prostanacland).

Marian spunea...

P.S.: aceeasi aritmetica banala a numerelor de pe aceleasi procese verbale o face si BEC, si rezultatul adunarii o sa o vezi maine.
Cat poti sa gresesti la calcul (sau la tastat numere in SMS-uri) ca sa nu bata la ochi?

elzorab spunea...

ma bucur ca nu mai am pasaport romanesc valabil, altfel ma punea si pe mine drak sa merg la vot si cu cine as fi putut vota??

basescu in spatele caruia se afla rotzi pitzi, udrea si videanu??? brrrr, urata perspectiva, dar parca toto ami urata e cea unuii prostanac manipulat de greii comunisti aliati cu mogulii capitalisti fara scrupule si fara rusine care si-ar vinde si proprii parinti pentru un pumn de dolari....brrrurata coalitzie, scarboasa, sa calci orice principii si doctrine politice doar pentru ati face mendrele, adica a jefui in continuare ce a mai ramas de jefuit...

mare, mare dilema, mia bine ca nu am fost nevoit sa o rezolv...

ding-dong, ding-dong, ding-dong, ding-dong

elzorab spunea...

http://www.romanialibera.ro/a171788/grecia-sub-spectrul-falimentului.html

in alta ordine de idei, cam asta e stabilitatea zonei euro si a monedei unice, adica denial pana la crash total, ascundem gunoiul pana nu se mai poate, cosmetizam, mintim, ascundem in loc sa facem reforma, cam asta e diferenta...
iar romania e campioana europeana daca nu mondiala la aces sport...

ieri dubai, azi grecia, romanai rezzista pe redute, dar si cand se duce, n-o mai scapa nimeni, ca prea s-a asteptat pana in ultima secunda...

elzorab spunea...

da PROSTANACLAND, marca inregistrata MARIAN

elzorab spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Marian spunea...

Hrebe a reusit sa ajunga la 80% sectii (sau voturi?) numarate.
Si incepe sa-i dea din ce in ce mai mult ca lui Videanu - Geoana a scazut la 50.3%. Deci cand ajunge la 100%, poate ii da ca lui Videanu, batut pe muchie.

Marian spunea...

Si uite ca a sarit si BEC-ul cu numere:
BEC, ora 8:00 Traian Basescu - 50,43%, Mircea Geoana -49,57% (95,40% din sectiile de votare)

Pana la urma exercitiul de manipulare se pare ca vine de la PSD, prin intermediul institutelor de sondare. Nu neaparat au umblat direct la numere, nu era nevoie - exista metode mult mai subtile ca sa faci sondajele sa iasa cum "trebuie", gen sondezi mai mult acolo unde stii ca e votat mai mult cel care "trebuie" (ca doar nu au stat institutele de sondare la toate cele peste 20 mii sectii de votare), eventual faci si o selectie dupa profilul votantului (varsta, sex).

Anonim spunea...

In aceasta dimineata avem diferenta mare intre Bid si Ask. Fortele binelui si raului trag tare in directii opuse. Sa vedem cine va castiga.

:-))))

Eram gata sa pariez ca daca va castiga Basescu (perspectiva lipsei unui guvern sau a anticipatelor) leul se va duce in sus fara jena. S-a aburit increderea "investitorilor".

Oricum, am scapat de moguli.

:-))))

Sa vedem acum cat va mai rezista puternica alianta antibasescu si cum se vor inghesui fomistii la poarta Cotroceniului.

Ce vremuri.

CUMPARATOR spunea...

Manole

E foarte fortata comparatia situatiilor. Epoca Basescu n-are nimic in comun cu epoca Nastase din punct de vedere electoral si media.

Daca pana la final se confirma si procentele lui Base, Geoana/Crin/Ioha dar mai ales Geoana, s-au acoperit definitiv de ridicol.

Akhenaton spunea...

@Manole

La ce atat de multa patima? Cui foloseste acest consum nervos inutil, cui foloseste circul acesta?
Parca incep sa-l cred pe senatorul de Ilfov, caruia si tu si AC i-ati facut publicitate. :P
Subscriu postului tau: "Nimic despre alegeri".

CUMPARATOR spunea...

Akhenaton

Nu trebuie sa fim patimasi. Dar nu te intrebi - oare de ce ei, politicienii - sunt atat de patimasi ? Nu cumva miza e uriasa ? Nici nu prea putem ramane f. amorfi la cele ce se intampla.
Cred ca mai tinem minte cu totii "linistea" epocii Nastase la care il raporteaza Manole, pe Basescu.

Manole spunea...

Marian, Akhenaton: politizarea reuşită de PD-L la nivel rural e fantastică. Probabil toţi care aveţi rude în mediul rural, sau prieteni care lucrează acolo, ştiţi asta. Aşa că e realmente dubios cum, a treia oară consecutiv în decurs de un an, se petrec nişte alegeri care răstoarnă toate sondajele în favoarea dorinţelor actualului preşedinte: în 2008 PD-L recuperează voiniceşte tot ce dădeau sondajele, în 2009 EBA se alege europarlamentar fix cu cât e nevoie şi acum toate instituţiile de sondare sunt tâmpite, numai numărătorii PD-L, care terminaseră centralizarea datelor încă de la 1 noaptea, sunt deştepţi :) Hai daţi-o dracului de treabă, că e chiar cusută cu aţă albă.

AristotelCostel spunea...

@manole

Ce-ai fi vrut sa castige iliescu? Instigarea asta securistoida a starnit mintile odihnite la votare. Totusi, dintre votantii lui antonescu multi au stat acasa, dar prezenta in turul 2 a fost mai mare.

Romanii au invins iarasi. Comunistii tembeli au pierdut... securistii smecheri sunt pe cai mari... bine macar ca se alege praf din cel mai fin de Romania... ca sa fie toata lumea multumita. :)

Akhenaton spunea...

Daca iese Basescu o sa avem alegeri si in 2010? Atunci sa te vedeti criza! :(

AristotelCostel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
AristotelCostel spunea...

@akhenaton

Mai mult, se va pastra distributia 33,32,20% cu matrozul in fruntea tarii... si da-i si lupta... pana-n 2014. :)

Hai... ca-i funny...

Remarcati... freza care atesta caracterul blajin de om sincer, nedispus la jocuri de culise, un nationalist convins apt de a lupta pentru patrie pana la ... unu'. Poa' sa ramana si fi'sa.

Akhenaton spunea...

Cata dreptate ai ... Acum sunt 2 Basescu in politica si unde-s doi puterea creste.

blondu spunea...

Doua chestii:
1.linsaj mediatic mai mare ca la aceste alegeri nu a mai fost din perioda mineriadelor... in provincie singura informatie era ca golanii din piata universitatii tiparesc bani si se drogheaza. Acuma Antenele + Realitatea au facut chestii asemanatoare. Plus incalcarea agresiva a legii electorale prin campanie la televiziune in ziua alegerilor (vezi Vadim + Roman in direct la Antena 3) , exit-poll pe situl oficial Antena 3 inainte de ora legala 21...
2. cred ca este o chestie de fronda a romanilor... tine de niste sute de ani de iobagie...cu cat ii spui mai mult ca boierul are dreptate cu atat este mai neincrezator si indaratnic... nu cumva linsajul mediacul la adresa marinarului a declasant aceasta prezenta uluitoare la vot? La mine in companie (IT) majoritatea l-au injurat pe Base in turul 1 si au votat PNL dar in turul doi in nici un caz PSD; Ba chiar s-au dus la vot si cei ce nu vroiau sa mai voteze!

blondu spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6684326-cum-aratat-votul-regiuni-transilvania-votat-traian-basescu-moldova-mircea-geoana-muntenia-impartita.htm

clasic - zonele sarace mai usor de manipulat au votat cu stanga

blondu spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6685087-ministerul-interne-turul-doi-constatat-194-infractiuni-cele-mai-multe-judetele-teleorman-dambovita-galati.htm

In judetele rosii cu cea mai mare prezenta la vot... oare cine a incercat sa fraudeze???

ionut spunea...

Parerea mea:

Gestul idiot al lui antonescu de a se preda cu "arme si bagaje" psd a radicalizat votul.
Vorbeam aseara cu niste prieteni si impresia generala e ca matrozu' numara mai bine (eventual din 2 in 2) decat prostanacu'.

Oricum, euforia castigarii alegerilor de catre basescu, e la fel de idioata ca bautul sampaniei aseara al lui geoana@gasca in cinstea...infrangerii!

S-ar putea sa mai fie niste alegeri...in curand!

AristotelCostel spunea...

Blondu... sunt de acord ca votantul reprezentativ al lui geoana are peste 60 de ani si sub 10 clase, dar...

clasic - zonele sarace mai usor de manipulat au votat cu stanga

... Romania e o tara saraca, iar logica de mai sus ar insemna >70% projioana.

... din contra, acolo unde ar fi trebuit sa castige detasat jeoana... s-a produs o su'priza, aproape jumatate dintre ruptii in CUR au ales... dreapta. :)

Daca nu i-a lovit manelismul doctrinar, cel mai probabil, au ales... pe bani.

Urbanii au fost prostiti... ca de obicei... cu lupta de clasa.

... si in loc sa avem interes scazut pentru alegerea unui om de paie, s-a emulat poporu' pentru victoria finala.

blondu spunea...

sunt de acord...urmeaza o perioada f tulbure.
Dar liniste deplina nu ai decat cu 2 metri de pamant deasupra:D

ionut spunea...

Cum v-ar suna: un guvern pdl-psd?

blondu spunea...

Costel, chiar nu sunt de acord cu tine... am copilarit in Dambovita si cunosc bine mentalitatea din zona. Au fost si vor fi de stanga.

Mica exceptie Targovistea care are un primar de la PDL care mi-a fost si coleg de clasa in liceu si era cam prostul clasei...dar este nas cu cine trebuie:D.. a...presedintele consiliului judetean este tot de la PDL(nasul)

Acolo am inteles ce inseamna sa faci parte din sistem...esti cu noi sau nu existi..nu ai acces la joburi mai bune..nu ai acces la nimic...

Dar judetele rosii sunt in general cele subdezvoltate economic.Iar acolo a fost prezenta maxima la vot + Geona a avut procente de >55%


Iar criza economica a lovit masiv Dambovita... o parte muncesc prin Spania...si mai exista si o buna retea de falsificatori de carduri:D si foarte multi cu piele aramie...

Cred ca putem face o statistica nivel economic/judet/votanti stanga-dreapta....

CUMPARATOR spunea...

Daca dizolva Sindbad parlamentu' n-as paria ca liberalii mai pupa 20 %. Prea s-au predat usor. De-a dreptul indecent, sexualiceste vorbind.

Nok spunea...

Nu am vazut NIMIC bun venind de la guvernul rromanistan. Asa ca un guvern activ = lucruri rele. Un guvern blocat in certuri/alegeri/anchete = lucru bun.

Asta astept de la Basescu: blocarea aparatului guvernamental. Intre timp avem si noi privatii ocazia sa ne vedem de treaba fara imbecilitati care sa ne fie trantite in cap.

CUMPARATOR spunea...

Ionut

Super ! Guvern PDL - PSD cu Iohannis prim ministru.

Nok spunea...

Ince ceva: de liniste si armonie am mai avut parte. Pe vremea lu nea Nelu si in 2000-2004. Am vazut cu totii cum a fost.

In 2004-2009 a fost scandal dupa scandal. Si cu toate astea treaba a mers. Si merge mai departe.

cezar spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
ionut spunea...

Iohannis deja ... s-a "dat la fund"?!

Io il vad in stare pa "sailor" "imbratisand" varianta iohannis ca si cum ar fi al lui!

AristotelCostel spunea...

@nok

... capcana "economiei speculative" ... treaba a mers... mai departe nu mai merge. :)

Oricum, tare mi-as dori sa-i calce tramvaiul pe cei care cred ca au invins "buba rosie".

PDL-ul va face guvern... fie cu PSD-ul, fie cu aripa PNL ancorata in realitatea... afacerilor cu statul.

ionut spunea...

Postul de mai sus e scris intr-o gramatica "aproximativa" (asta ca sa folosesc un eufemism), lucru pt. care imi cer scuze.

Akhenaton spunea...

@AC

Inca un punct comun ai tu cu Cezar, sunteti destul de "rosii", desi de pe alte meleaguri ale patriei si cu alte asteptari :P

CUMPARATOR spunea...

Aristotel

"PDL-ul va face guvern... fie cu PSD-ul, fie cu aripa PNL ancorata in realitatea... afacerilor cu statul."

Daca nu dizolva nebunu', parlamentu'. Ca logic ar fi sa-i cam dizolve. Sa-i mai trimita un pic prin teritoriu...ar fi cateva "piese" de vandut: Norica, dna Campeanu, Ludovic, Tariceanu, Udrea, Negoita imo ....Ponta (ceva raliuri prin Gorj)

Akhenaton spunea...

@CUMPARATOR

Pai o vezi prin Gorj pe Madam Udrea, sexsoasa portocalie, "gaina" cea cantacioasa , eventual cu andrelele si maturica la purtator? Cred ca va trece Negoita prin parlament. Vointa romanilor ... si interesele mogulilor ...

CUMPARATOR spunea...

Blondu

Oare cum or fi lucrat la fraudare in diaspora !? Ca e clar ca ceva nu e in regula la sectiile alea. Orice ati zice !

Pachete cu alimente, 50 lei (15 eurocenti) / poza cu votu', sepci, promisiuni de job....subliminale la CNN, NBC ...

Nok spunea...

Economie speculativa e mai buna decat economie de stat sau no economie.

Oricum eu cred ca a crescut (mult mai putin desigur) si economia reala.

Poate ma-nsel dar cu Basescu eu nu vad o "uniune rapida pentru scoaterea rromaniei din criza" cum promitea Geoana. Vad o criza CUMPLITA.

Paradoxal, eu zic ca exact de asta are nevoie tara asta. O criza care sa curete sistemul.

Desigur, daca iar se unesc si fac un guvern al clientilor... e degeaba.

In nici un caz nu ma bucur. Indiferent cine a castigat, noi suntem eternii pierzatori. Loserii.

CUMPARATOR spunea...

Akhenaton

Nu domnule. Ponta face raliuri prin Gorj. Gorjul de langa Hunedoara lu' Ridzi. Torpila cealalta parca de la Sectorul 6 a venit.

Si Boureanu de la PDL ar trebui un pic reformat. Poate ?!

AlexSm spunea...

rosu cu galben dau portocaliu.
QED :)

Akhenaton spunea...

@Nok

"Desigur, daca iar se unesc si fac un guvern al clientilor... e degeaba."

Pai tu crezi ca are careva interesul sa dea pomana sa fie ales atat de des??? Toti s-au gandit la mandatul de 4 ani, ca sa faca bani albi pentru zile negre. Asa incat, parteneriatul pentru Romania (sau cum s-a numit alianta PSD-PDL) acest veritabil FSN se va reface cu largul concurs al PNL :P

@Cumparator

Tocmai tu ... ce-ai cu Boureanu, aceasta mladita tanara in politichia romaneasca, acest stalp al moralitatii celor ce reformeaza clasa politica? :))
Oricum tu erai cel care preferea portocaliul rosului :P

ionut spunea...

@nok

"Desigur, daca iar se unesc si fac un guvern al clientilor... e degeaba."

In 20 nu s-au despartit nici o clipa, decat la nivel declarativ.
Iar bancherii plang de grija acordului cu fmi...

CUMPARATOR spunea...

Akhenaton

Nu, nu, nu ! Io'z'ca asta-i blog de baieti isteti. Imi place ideea oranj a schimbarilor/reformarilor/agitatiei/deranjarii viesparelor.

Simpatizantilor "rosii" de aici presupun ca le place linistea sociala, larga interventie a statului in toate domeniile, arta combinatorica hrebenciucista, ajutoarele sociale la scara nationala...

Daca ma duci in zona "persoanelor", Bour, Udrea, Ridz, Ponta, Hrebe, Van Ghellye, Tariceanu.....sunt la fel si perfect eutanasiabili.

Stii tu ! "Daca vrei, hai sa vorbim de religie, da' nu ma-ntreba de popi ca ne'ncaieram !"

ionut spunea...

Ponta dixit:

Sistemul pdl de fraudare a voturilor a fost mai bun!:D

CUMPARATOR spunea...

Ionut

Exact ! Asta am vazut si eu. "MAI BUN" - comparativul de superioritate. "MAI BUN" DECAT CE ?

Ii inteleg ca sunt negri de suparare dar acum incep sa si spuna prostii......

ionut spunea...

CUMPARATOR

"dar acum incep sa si spuna prostii...."

Acum pe dracu'!:) Politicienii spun, funciarmente, prostii sau minciuni.

Andrei Stroiescu spunea...

@Manole

Hia sa-ti spun de ce cred eu ca PDL a terminat numaratoarea voturilor inca de la 1 noaptea.

Pentru ca intr-o sectie de votare (unde s-a intamplat de am fost membru la doua ture de alegeri trecute, din partea PNL), dupa ora 21, se deschide urna, se varsa voturile pe jos si cei din comitetul de vot sau cum naiba i se mai zice acum, se apuca sa imparta voturile pe gramezi, cate una pentru fiecare candidat (fiind doar doi acum a fost mai simplu). O data sortarea facuta, incepe numaratoarea voturilor. Cum? Se impart membrii sectiei de votare in doua grupe si fiecare grupa ia la numarat cate un candidat. In carul fiecarei grupe, primul numara cate 10 voturi apoi da teancul mai departe urmatorului din grupa, care le mai numara o data si tot asa pana fiecare memebru al unei grupe a numarat voturile din gramada arondata. Fiecare isi noteaza cate voturi a numarat. Apoi cele doua echipe fac schimb si numara, in acelasi sistem, voturile numarate anterior de cealata grupa. In final, fiecare membru al sectiei a numarat toate voturile, ale fiecarui candidat si are notat cate are fiecare. Rezultatele sunt trimise la sediul partidului, care le centralizeaza. Acu', depinde de fiecare partid cat de repede face centralizarea. Dar in orice caz, pana sa apuce BEC sa numere voturile, ele au fost deja numarate de partide.

Din pacate, la televizor nu-si pierde nimeni timpul cu asemenea explicatii...

CUMPARATOR spunea...

Ionut

Vaz c'a inceput si un fel de jale. Ponta a declarat ca are misiunea politica de a-si scapa proprii copilashi de Basescu.

Akhenaton spunea...

Politica e o curva ...
Hidra PDL-ista a invins masinaria infernata de vot PSD-ista.
Urmeaza amintiri dintr-o campanie ... sa ne amintim de Caragiale?

Imobiliarele cum stau acum in prag de sarbatori? S-au mai scumpit apartamentele? ARAI e in prag de desfiintare?

limestone spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Manole spunea...

cezar, limestone: ia căraţi-vă şi voi (v-am şters comentariile). Azi chiar nu am chef să fiu democrat pentru că sunt tot mai convins la ora asta (e 12.48) că nu trăim într-o democraţie.

limestone spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
limestone spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
limestone spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
limestone spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
AristotelCostel spunea...

@limestone

"PSD-ul si PNL-ul se va dizolva."

PCR-ul a fost tot timpul la TV... in timp ce Securitatea a ramas pe pozitii. La vremuri noi... tot voi.

Va ia criza asta ... din pat... mie-mi miroase a rangi in ochi ceea ce dauneaza si mai mult... chiorilor.

ionut spunea...

Manole

"cezar, limestone: ia căraţi-vă şi voi (v-am şters comentariile). Azi chiar nu am chef să fiu democrat pentru că sunt tot mai convins la ora asta (e 12.48) că nu trăim într-o democraţie."

E dreptul tau sa impui regulile pe proprietatea ta. Insa daca doar astazi! nu esti democrat si stergi comentarii doar pentru ca esti suparat, permite-mi ca, doar astazi, sa nu mai postez pe blog.

Multumesc!

ionut spunea...

Limestone

Nu fi nesimtit!
Daca mai continui, manole are tot dreptul sa..."te impuste" pentru ca-i incalci proprietatea.

Daca gazda te da afara pe usa, idiferent de motive, nu intri pe geam!

Andrei Stroiescu spunea...

@Manole

Nu-ti contest dreptul de a sterge comentarii intrucat in Democratie libertatea de expresie are totusi limitele ei.

Insa da-mi voie sa-ti spun de ce si eu cred ca nu ne mai aflam intr-o Democratie, fara a crede insa ca ne-am afla intr-o Dictatura.

CUMPARATOR spunea...

Manole, Manole

"Isus a spus - totul e sufletul
Marx a spus - totul e stomacul
Einstein a spus - totul e RELATIV"

Ai gasit tu vreo vietate in politica romaneasca a ultimilor 60 de ani pentru care sa merite sa devii "ultras" ?
Mi-e greu sa cred ca da. Nu merita sa te enervezi pentru absolut NIMENI. Toti sunt oameni si mai devreme sau mai tarziu te/ne vor dezamagi.
Numai uite-te, ca un exemplu, la votantii liberalilor !

limestone spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Akhenaton spunea...

@limestone

"Aristotele am spus ca doar psd-ul se va dizolva,asta este dorinta mea. nu am zis nimik de pnl."

Pe ce te bazezi cand spui ca se dizolva PSD-ul?
De ce crezi ca nu vor strange randurile?
S-ar putea sa se rupa o aripioara, insa nu cred ca se va dizolva.

AristotelCostel spunea...

... celalalt scenariu era "fuziunea" => zero PNL, only FSN DREAPTA/STANGA... dupa gust.

Pe mine degeaba ma iei la doctrine... vad paveaua... vad calitatea asfaltului... stiu firma... stiu cum se castiga licitatia... cunosc chiatra neamt cea portocaliu-mafiota... asociez banner-ul cu HOTELUL, PRODUCATORUL DE CIMENT... stiu prea bine cine e familia Paunescu, n-am uitat de... Anghelescu... Ridzi... DNA... Hayssam.

Fara diversiunile securistoide si populismul pentru retardati... Basescu era la puscarie la ora asta.

limestone spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Valentin Ionescu spunea...

@Akhenaton
Imobiliarele stau foarte bine in prag de sarbatori, se vinde pe rupte, preturile vor exploda incepand cu ianuarie, cine a luat bine, cine nu, sa fie sanatos :D.
Lasand gluma la o parte, s-au inregistrat ceva tranzactii, era si normal la sfarsit de an, problema e sa nu fie percepute ca si o revenire a pietei, pentru ca asa doar prelungim agonia.
Am sa public undeva (inca nu stiu unde, chiar as vrea sa-i dau o expunere cat mai mare) concluziile unui studiu efectuat la TIMON pe un esantion de 152 de persoane (108 cazuri punctuale) care doresc sa achizitioneze o locuinta in Bucuresti. Mai am cateva intalniri cu o parte din ei pana miercuri, dupa care sintetizez si il scot.
Poate intelege cineva ceva din el, desi ma indoiesc...
ARAI? Va povestesc pe 10 seara, promit, in cazul in care va intereseaza. Mi-as dori sa fie vorba de "altceva", dar sunt foarte sceptic, si cred ca am si de ce.

xploratorul spunea...

Pe mine nu ma surprinde supararea pe viata a lui manole,da chiar asa sa ajungi fratioare sa stergi comentarii...

Unknown spunea...

Manole zicea :"hm, amănunt destul de important: suntem membri UE?... mai avem observatori europeni?... sau nu?... atunci cine va număra voturile?... cumva, cei care organizează alegerile?"
Eu stiu ca numaratoarea voturilor se face in paralel de partide. NU de catre organizator, ce stupizenie.

Esther spunea...

Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
*Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei ca vraja să fie activă.
Si etc.
Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

Rezultatul recensământului 2011 va accelera scăderea prețurilor pe piața imo?