vineri, 13 ianuarie 2012

The Coles


O poveste interesantă în Ziarul Financiar de azi. Mult mai multe amănunte și comentariile cititorilor pe articolul original din Daily Mail.

Mai știe cineva ceva de Hauge?

16 comentarii:

Unknown spunea...

Englezii astia s-au bagat peste tot pe imobiliare.

dragon spunea...

Vreau si eu sa ajung la sapa lui de lemn, adica sa vand tot si sa-mi ramana un milion de lire :P

michee spunea...

speculatori englezi tzepuitzi de speculatori romani.....marfa:))

AristotelCostel spunea...

@dragon
N-ai inteles! :D
... si el... ar vrea.

limestone spunea...

Uite Manole ce s-ar fi intamplat daca muistii tai de psd-isti in frunte cu iubitul tau Mircea Geoana ar fi ajuns la putere, citeste stenogramele aici

http://hydepark.ro/articol/articol/un-sistem-politic-putred-ioan-nicolae-decidea-ce-psd-ist-va-deveni-ministru-ioan-bazac-in-mihai-tanasescu-out-425.html

Manole spunea...

Limestone, tu te uiți în gura lui Andronic? Păi ăsta e consilierul lui Boc. Nu știu dacă e și pe ștatul de plată de la Victoriei, dar sigur îi face fel de fel de rapoarte în privat. A, și ca să-ți fie clar ce cred eu:
- indiferent cine venea în 2008 la putere, chiar și Vadim cu Scaraoțchi, tot ar fi guvernat mai bine decât Băsescu;
- indiferent cât ar fi furat și ce porcării ar fi făcut oricine altcineva, chiar și Scaraoțchi, tot nu ar fi putut fura cât fură ăștia.
Vuvuzelă mică portocalie ce ești.

AristotelCostel spunea...

@limestone

De dragul rigorii, iti amintesc faptul ca... muistii de la psd au ajuns la putere cu muistii de pdl cand i s-a implinit visul celui care face azi gargara cu... dragostea poporului.

Tufis spunea...

"‘I’d rather have them at home and teach them the traditional values and good manners I was brought up with, than see those eroded,’ says Charles.

He admits to being ‘one of the last breed of Englishmen fast dying out’
"

Care valori traditionale, purtatul de fuste de casmir si refuzul muncii?

Ce soi de rasa de englez, aia analfabeta cu 5 clase?

Cata infumurare. Ca sa intregesc tabloul, taxele la Cambridge sunt vreo 3000 de lire pe an si 70% dintre studenti sunt de la scoli de stat. Evident, disproportionat de multi sunt de la scoli private, dar asta poate fi explicata relativ usor - la alea de stat merg f multi imigranti si localnici amarati care nu au cand sa invete pentru ca descarca lazi in port cu parintii.

AristotelCostel spunea...

Hauge a fost identificat... in somaj.

Situaţia strâmtorată a obligat acţionarii să renunţe la fostul şef al operaţiunilor din România, Bjorn Hauge, şi să îl pună în această poziţie pe fostul director financiar, Cosmin Roşu.

...
Fondul norvegian Romania Invest, care a investit peste 110 mil. euro în „pachete“ de apartamente în principalele ansambluri rezidenţiale din ţară, a fost nevoit să îşi modifice strategia de ieşire din piaţă după ce a realizat că este blocat în România de un portofoliu de locuinţe „toxice“.

Planul iniţial al norvegienilor prevedea lichidarea portofoliului acumulat până în 2012, însă cele 430 de apartamente aflate în proiecte blocate nu le mai permit acest lucru.
...
Norvegienii deţin în România 560 de apartamente, însă doar 130 de unităţi sunt promovate activ spre vânzare. Restul, sunt locuinţe aflate în Planorama, Blue Tower şi Vitan Platinum Towers, ansambluri aflate fie în faliment, fie în pragul insolvenţei. Într-un ritm de vânzare de 80 de unităţi pe an, fondul de investiţii va reuşit să îşi lichideze stocul abia peste şapte ani.


sursa

Acu'... unde-i olandezu' sa ne spuna care-i treaba cu locuintele de calitate, ROI-u' şi... bottomu'?

Se pare că_cretinii când dau lovitura o fac în stil mare... dacă merge treaba bine ăştia-şi fac exit-ul în 7 ani... pentru celelalte scenarii există varianta... niciodată.

limestone spunea...

Stiu Manole, tie iti put si Dan Tapalaga si Dan Andronic, probabil ca si Ion Cristoiu si Turcescu. Pun pariu ca ti-s agreabili alde Sorin Rosca Stanescu proaspat PNL-ist fost securist, Bogdan Chireac sau Cristian Tudor Popescu. Spune-mi ce ziaristi iti plac ca sa-ti spun cine esti..

Hubble spunea...

Ce treaba are ula cu prefectura? Sa inteleg ca e necesar ca altii sa judece pentru noi?

In alta ordine de idei, FMI recomanda marirea salariilor. E clar pentru cine are ochi sa vada ca bancile nu mai rezista din cauza restantelor in crestere continua, insa dupa recuperarea datoriilor, tot ele vor finanta statul pentru plata salariilor. Adica o suveica imbracata in generozitate, care va lasa statul dator vandut. Mai tare e ca Boc nu s-a prins din prima, insa il lamureste Base, sau poate il lasa prost.

Hubble spunea...

Ce s-a intamplat cu blogul lui Costel. Apare sters.

swp spunea...

Interesant!

Ionut
Capital Imobiliare

Andrei spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andrei spunea...

O poveste trista dar din care se pot trage concluzii interesante.

Andrei
Blitz Imobiliare

Esther spunea...

Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
*Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei ca vraja să fie activă.
Si etc.
Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

Rezultatul recensământului 2011 va accelera scăderea prețurilor pe piața imo?