marți, 7 martie 2017

Doar o vorbă să-ți mai spun, Manole

Știu că blogul nu mai e activ, dar nu mă pot abține să nu consemnez, pentru eternitate, și chestia asta care sună ca un fel de epilog.
Nu e frumos? Ah, bătrânul Jung și a lui sincronicitate... La 20 de ani de la notițele pe care „conspirativul” Manole le preda cu sârg la Securitate, un alt Manole, la fel de conspirativ, îi avertiza pe toți cei dispuși să-l ia în seamă că bula financiar-imobiliară instrumentată de „realul” Manole nu e chiar o chestie în regulă...

Cum a fost posibil să-mi iau acest pseudonim?

Nu știu. Nu a fost nimic premeditat. A fost primul nume care mi-a venit în minte, și l-am luat. Oare așa se explică și multiplele accesări din rețeaua BNR, vizitatori care veneau cu regularitate pe blog încă de la primele postări și-l citeau cu sfințenie?... Or fi crezut că e șefu'?...

Jung. Sincronicitate. Chiar dacă noi nu ne dăm seama de magic, magicul își dă seama de noi. În fiecare clipă.

11 comentarii:

Mad HxA spunea...

De ce nu reactivezi blog-ul... piata imobiliara a luat-o in sus si mai devreme sau mai tarziu o sa se baloneze din nou :) Ar fi bine ca cineva sa comenteze si sa educe publicul ;)

alin spunea...

interesant.

Rent Acar spunea...

Extraordinar de interesant.rent a car Bucuresti

Claudiu Tudor Cora spunea...

Hai Manole cu noul balon. Bizoni noi la vremuri noi.

Bogdan Prădatu spunea...

https://imageproxy.themaven.net/https%3A%2F%2Fs3-us-west-2.amazonaws.com%2Fmaven-user-photos%2Fmishtalk%2Feconomics%2FzmfATcSa4EegwR7v_znq6Q%2FpuD4J3Usb0S0sWFEifNA0Q?w=684&q=75&h=601.2313649564376&auto=format&fit=crop

Unknown spunea...

Dragi domni comentatori de mai sus, nu mai e nimic nou de adaugat fata de ce s-a spus aici. Toate-s vechi si noi sunt toate.

Domnule "Manole", multe multumiri de la un baiat simplu si sarac din popor. Care si-a petrecut anii tineretii in excursii si plimbari cu banii de posibile comisione/dobanzi bancare la credite. Blogul asta a insemnat mult pentru mine intr-o perioada in care putini erau pe deasupra dar foarte multi sub val. E drept ca in 10 ani as fi iesit la 'lumina' si cu credite sau platind preturi umflate pe imobiliare dar a fost mult mai bine fara.

Multe multumiri, un iresponsabil neserios care n-a pus umarul la imfaptuirea socialimului de rit nou (La vremuri noi tot noi)

ryan spunea...


https://tvskybox.com
5000 iptv ch - only 4 usd per month!
htrotex@gmail.com
work on any devices like phones,tablets,smart tv,iptv set top-box...

Mira Edorra spunea...

I love your blog!!It is fantastic!
clipping path service provider

GeorgeS spunea...

Buna ziua ! V-am urmarit zilnic intre 2007-2012. De vreo patru ani a reinceput nebunia imobiliara. Cam toti din jurul meu, cei care erau in liceu/facultate intre 2008/2012 s-au ,,aruncat" la credite imobiliare. ,,Vad' , in jur, acelasi comportament ca al generatiei mele in anii 2003-2008......oamenii au memoria scurta :).
Combinat cu excesul de pomeni al guvernarii PSD, cresteri de pensii si salarii pe datorie....cat le-or mai da bani ,,bancile straine" .... viitorul ni-l arata dl. Diaconu (blog-ul Trenduri Economice).
Va rog sa reactivati blog-ul si sa va expuneti ideile in continuare. Ne-ati ajuta pe multi, multumim !
O zi buna si weekend frumos !

GeorgeS

Clipping Solutions spunea...


If you need any kind of Photoshop editing please visit this site
Ghost Mannequin services

Photo Retouching Services

Clipping Path Service spunea...


Nice post with good information
clipping path service provider

Rezultatul recensământului 2011 va accelera scăderea prețurilor pe piața imo?