sâmbătă, 19 ianuarie 2008

Comparati, va rog

"Este vorba despre un apartament de trei camere construit intr-un bloc din 1986 situat pe strada Liviu Rebreanu, care a fost vandut la 104.000 euro". (Ziarul Financiar)

//

apartamente Liviu Rebreanu

Oricum, de remarcat noua poziţie ZF: "Deşi preţurile avansate de vanzatori nu reprezintă de cele mai multe ori suma la care se încheie tranzacţia...", precum şi faptul, pozitiv, că jurnaliştii au început să se mai informeze şi altfel decât prin... anunţuri de mică publicitate.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Dar celelalte tranzactii mentionate in articol cum ti se par? Ca restul vad ca sunt de la magazinuldecase, de care nu stiu prea multe.
M-a mirat de altfel ca ai ales acea tranzactie si de celelalte nimic. Ti se par ok?

Adrian Iftode spunea...

Felicitari pentru blog, o realizare!

Am vazut printre cometarii incercarea de mobilizare a @economistului de a se publica anunturi false pe siturile de profil.

Insa implementarea e mai greu de realizat, nu vad 10 de persoane care sa faca asta si ma intreb daca el chiar a publicat macar un anunt, dar vazand persevernta de care a dat dovada cred ca da.

E mai usor probabil sa se faca un mic soft, de tip spam.

Cum ar fi ca un soft sa publice la nesimtire 1000 de anunturi .. zilnic, iar saptamanal sa scada valoarea din anunt cu cate un 5%.

Numerele de telefon nu tre sa fie chiar reale.

Cum anuntul.ro e cel mai citat site in statistici si chiar el are o sectiune dedicata numerelor, cred ca ar fi cel mai indicat de a se experimenta pe el.

Nu stiu cat de legal e, poate imi spune cineva

Anonim spunea...

Remarc super reaua credtinta a celor de la ZF care fac comparatie direct cu Parisul, unul dintre cele mai scumpe orase din Europa.
Nimic despre Budapesta, Praga, Bruxelles, etc. Sau deja suntem peste standardele de viata de acolo si doar Parisul mai suporta comparatie?

Anonim spunea...

@catalin

Cum poti sa compari Bucurestiul cu Budapesta, cand i-am depasit la pretul pe mp...la terenuri si mp construit??? La noi e mocirla, iar la ei e turism...noi tindem catre preturile din Madrid si Barcelona pentru ca suntem o ...economie emergenta in plina dezvoltare, iar cresterea imobiliarelor e abia la incaput. Deci, abia prin... februarie va fi ...sfarsitul...

Anonim spunea...

Esti bun, esti foarte bun. Ai un spirit analitic bine conturat. Respectu meu.

Rezultatul recensământului 2011 va accelera scăderea prețurilor pe piața imo?