miercuri, 6 mai 2009

Să râdem "cu" sau "de" doamna Udrea?

În timp ce al nostru onor. minister al turismului cheltuie o valiză de bani pe imnuri, "brending" avansat de ţară şi alte mizerii pompoase de genul ăsta, austriecii sunt mult mai pragmatici. Pur şi simplu bagă în cutiile poştale ale inamicului pliante cu mesajul "Vacanţe în Austria". Pliantele conţin poze frumos colorate, texte scrise impecabil în limba inamicului şi diverse informaţii utile, cum ar fi, de exemplu, adresele web de unde inamicul se poate informa în limba proprie ce şi cum cu austriecii ăştia (v. www.austria-inferioara.info şi www.austria.info) .


Faza asta îmi aduce aminte de următorul desen animat:



...unde "turistul" e Tom, madam Udrea şi camarila din jurul ei sunt "marele profesor" Jerry iar ăla mic cu chiloţi albi, care găseşte cele mai simple, normale şi ieftine modalităţi de a-l îmblânzi pe Tom, sunt austriecii.

297 de comentarii:

1 – 200 din 297   Mai noi›   Cele mai noi»
AristotelCostel spunea...

Vai de mine, şterge postu' că ne trezim cu pliante de la Udrea cu toate "reperele" României.

Sau ai tipografie?

BlacKat spunea...

Ce fac austriecii, ca si smecheria inventata de australienii care si-au facut megacampanie publicitara pe banii altora, doar pt ca au avut ideea desteapta de a lansa un concurs pentru Cea mai buna slujba din lume arata ca, pt a face lucruri misto nu e nevoie decit de un singur lucru: creativitate sau, daca vreti, capacitatea de a gindi outside the box (asa cum face al mic, cu pampersi albi).
Madam Udrea n-a aflat inca o chestie minora: ca nu prea are haz sa faci reclama inchisorii in rindul puscariasilor. Amuzant e sa faci branding de puscarie cu aia care sint afara, carora sa le spui ca puscaria nu e, de fapt, puscarie, ci tabara de creatie unde fiecarui locatar i se pun la dispozitie mijloacele necesare pt a scrie sau a compune muzica :)

ionut spunea...

1) O observatie: manole, inamicul trebuia scris cu ghilimele, nu?
2) Aristotel, merci de idee. Poate-mi fac o tipografie (in ciuda forfetarului lui pogea).
3) Din cate observ eu, in actualul guvern, udrea e cea mai..."cocos".
4) Azi, eu unul, ma simt mult mai bine: suntem mai "bogati" cu 5 miliarde de euro! Voi nu?:)
Zambiti, de "maine" s-ar putea sa incepem sa plangem...

limestone spunea...

Simt ceva gelozie sau frustrare ca o femeie, pe deasupra si blonda a ajuns ministru inaintea noastra vasnici barbati ai acestui blog?
Asta ar fi al doilea articol in care ne legam de o femeie, recidiva deci..
Udrea macar e vizibila, are idei si s-ar putea sa scoata turismul national din amorteala. Asa ca pana la proba contrarie sa asteptam si sa vedem daca turismul romanesc isi revine..

ionut spunea...

limestone

"Asta ar fi al doilea articol in care ne legam de o femeie, recidiva deci.."

Esti in eroare. Eu unul "m-am legat" de ministul turismului, care, intamplator, e o femeie.
Cat despre gelozie, fiind heterosexual convins, n-am cum sa fiu gelos pe-o ... blonda!
In plus, nu mi-am propus, si nici n-o voi face niciodata in aceasta viata, sa devin ministru. Asa ca...mai usor cu "munca de partid" pe pe blog ca devii ridicol.

limestone spunea...

@ Ionut

Din toti ministri, oamenii politici, toata floarea mandra a acestei tari luam la puricat doar trei persoane: Traian, Elena B si Elena U. Ghici cine e penibil..
Sunteti barbati frate? Luati-va la tranta si cu altii ca-s destui..

Anonim spunea...

pe toti zeii, limestone chiar n-are limite. scuza-ma, dar cand propriul tau sot te descrie ca 't***a m****a', pe deasupra vizitelor nocturne la palat, cred ca a o banui pe nuti udrea de alte competente in afara celor tantrice e hazardat.
din showul ala eu am inteles doar multitudinea de optiuni pe care turistii straini ar avea-o in materie de cp local. doar asa ar avea legatura experienta udrei, sloganul, showul precum si ultimul eveniment in care a luat calul intre coapse. lucreaza subliminal tipa, asta e.

nelu pionieru spunea...

orangestone, tu esti penibil, bah latraule. ti se activeaza imediat neuronu` cand auzi ca isi freaca careva organu` de buzelele lu` EBA sau de chelia lu` ta`so .

vai cata gelozie si frustrare ca ajunse blonda ministru inaintea noastra.

zici ca : "Udrea macar e vizibila, are idei si s-ar putea sa scoata turismul national din amorteala. Asa ca pana la proba contrarie sa asteptam si sa vedem daca turismul romanesc isi revine..".

e la fel de vizibila ca naomi, nikita si eleva porno. cu ce il scoate ma din amorteala ? cu imnuri si sloganuri cretine ? cu hahaiala lui baselu ? cu safari de caruta ? turismul romanesc mai are 0,000001% sanse sa isi revina (spre deosebire de tine care ai sanse 0,00 ). sa faca in ma-sa drumuri nu zdranganeli cu moga.

Anonim spunea...

In Spania, daca ai de facut 120 km pana la munte (cum ar fi Bucuresti-Sinaia) ii faci in 45-50 minute. Daca stai la periferia orasului si iesi in 5 minute pe "autovia". Daca stai mai "in centru" faci o ora.
Cat faci intre DR. Taberei Favorit si orice "loc de cazare" din Sinaia, Vineri dupa amiaza ???
Sau sa mergi la Brasov pe culoarul Rucar-Bran via Targoviste ? Cat stai pana intri in Chitila la sensul ala giratoriu de pe pod ? Va spun eu, stai de la benzinaria Petrom de la iesirea din Buc. la capatul tramvaielor.
Iar culoarul care e superb din punct de vedere al peisajului, cum este soseaua ? Aud ? Rupi masina ! Si din cauza asta cat faci pana la Brasov ? Aud ?
Asa ca las-o moale cu promovarea lui Udrea ca nu ai pe "ce" ajunge in locurile frumoase. Mai bine il "promovau" pe Berceanu sa faca ceva "carari" .
Si drumul pana la Balcic via Calarasi e mai bun dupa ce iesi din Romania.

ionut spunea...

limestone

"Sunteti barbati frate? Luati-va la tranta si cu altii ca-s destui.."

Ia numara tu posturile mele in care "m-am legat" de pogea!

Despre ministrul invatamantului ce parere ai? Vezi ce raspunzi, nu te repezi, ca e tot femeie!

mobutu spunea...

limestone,
se ia lumea de ea pentru ca e proasta, a avut grija sa demonstreze cu varf si indesat, vezi tichete, imn, balneare, etc.
turismul romanesc il scoti cu infrastructura, restul in situatia actuala e apa de ploaie.

ionut spunea...

limestone

Uite cum facem: daca udrea il convinge pe presedintele norvegiei ca turismul e minunat in romania, promit sa nu ma mai "leg" niciodata de ea!

Anonim spunea...

Uite aici pliant din Romania!Eeeeee?

Miorlau Pufos spunea...

Indiferent ce ar face intiia turista a tarii, bun sau rau, tot se vor arunca pietre in directia aia. Pentru ca asa e obiceiul. Madam Udrea n-a sarit din traditia impamintenita prin ministere, la modul "avem niste bani, tre' sa-i cheltuim". Distanta intre ce se face si urmarirea rezultatelor e maxima. Cine-si mai aduce aminte de aberatia "Dracula Land" la care unii au si cumparat actiuni? Si-acolo s-au mai spart niste milioane bune de dolari...

Poa' sa angajeze si mama agentiilor de "brending", daca produsul e prost n-au ce-i face. Toata lumea se ia de starea proasta a drumurilor. Nu cred ca asta e cel mai mare inconvenient al turismului de la noi. Mai degraba e nepasarea alora de la baza piramidei, cu tarife si servicii nesimtite cind ajungi la fata locului, cu hotia de pe drum, de cind pleci de pe aeroport si ti se cere o caruta de bani pe taxi pina in centru si cu jecmaneala de pe traseu. La fel ca si in alte domenii, sint prea putini care-si respecta "marfa" pentru a ajunge la o masa critica necesara unei schimbari

Anonim spunea...

mai incet cu autocritica, copii, ce faceti, ma lasati fara obiectu muncii ?

Anonim spunea...

nah, luati de aici, poate sunteti curiosi ce si cum cu dobanzile la imobiliare prin Canada, ca sa nu ziceti ca sunt tot timpul off-topic cu profilu blogului :P

Anonim spunea...

special pentru doamna udrea, cu dedicatie, poate se inspira din el si-i vin niste idei mai deshtepte. asta e, daca n-au croatii unu ca moga ...

B spunea...

Pisi, nu ai ce sa faci, chestia cu preturile mari si calitatea slaba e valabila aproape in toate domeniile la noi in tara... Am ajuns aici din cauza taxelor mari, a costurile de finantare mari (bancile care activeaza la noi au cele mai nesimtite marje din europa), a dorintei patronilor nostri de a avea marje de 50-100% altfel nu se obosesc la un volum mic si de ce nu, a lenei noastre proverbiale mioritice....

In turism grecii si mai ales turcii au marje de 5-7% dar in termeni nominali castiga mai mult. Una e sa ai castig de 100% x 2 nopti de weekend (cazare cu mic dejun) x 100Euro x 50camere = 10.000 euro sau 5% x 1 pachet 7 nopti x 500E (all inclusive 4*) x 400 camere = 10.000 Euro. E cam la fel nu, patronatul romanesc din turism castiga la fel de mult ca grecii. Dar, hotelurile noastre sunt pline 4-5 weekenduri pe an in timp ce grecii si turcii au cate 22 serii pe an. Sa nu mai spunem ca la ei in costuri intra si amortizarea investiei in timp ce la noi cu aia 10.000 euro se cumpara un nou model de decapotabila iar cu urmatorii 40-50.000 se da avans la o vila. Si uite asa, anul urmator hotelul e la fel de decreptit...
Daca tu ca si hotelier iti pui 5% si mizezi pe volum, iti vine un control trimis de niste competitori binevoitori si ai intrat imediat in faliment ca gasesc aia motive in legile noastre alambicate sa iti arda amenzi de iti vine mintea la cap :))
Mai mult, cand lucrezi cu marje de 5% poti sa intrii in faliment imediat pentru ca rulezi multi bani si orice marire de pret in spiritul Electrica, Distrigaz sau chiar al Ministerului de Finante iti poate arunca din pix o majorare de costuri peste noapte care iti ingroapa profitul peste noapte asa ca e mai bine profit mai mic, eventual la negru acoperitor in procente si sa stai cu hotelul gol in timpul saptamanii :)) dacat back to back turism pe serii de 1 saptamana timp de 5 luni pe an cum practica turcii sau grecii. E drept pe ei ii favorizeaza mai mult ca noi factorul climatic, dar uite ca si bulgarii reusesc si ei sunt mai la nord...

Anonim spunea...

Referitor la Mirlau Pufos :
Starea drumurilor e cea mai mare problema a turismului. Cine sustine contrariul nu a condus niciodata mai departe de Oradea.
Majoritatea europenilor, datorita investitiilor in "drumuri" din ultimii 15-20 ani, sunt soferi prosti. Adica "dau pedala" , dau drumul la muzica si ajung unde vor. E usor sa fii mare sofer, cu un BMW cu ABS/ESP/si aia masii ce o mai fi, pe un "drum" unde mergi 300 km cu 160 km/h si nu ti se varsa apa din paharul de pe bord. Dar ce face unul ca asta in Romania ? Aia nici nu stiu sa depaseasca pe drumurile noastre (o banda pe sens).
Plus ca isi sparg spoilerele si baia de ulei daca trec printr-o "denivelare" cu viteza cu care sunt obisnuiti.
Stii ce spune unul "de afara" de drumurile noastre ? Ca sunt PERICULOASE.
Iar daca vine cu avionul sau trenul si inchiriaza o masina ? Nu e tot aia ?
Cat face de la Otopeni , cu taxiul, pana in centru ?
Pentru cine stie : cat faci de la Barajas (aerop. Madrid) pana la un hotel din "centru" ?

nelu pionieru spunea...

Din ciclul : Popoarele au soarta pe care şi-o meritămici si bere in land of choise

toma spunea...

Despre turism.

Ne trebuie:
- infrastructura (in primul rind dar nu numai drumuri)
- civilizatie
- inteligenta
- alta atitudine
Nu, nu locuiesc in Canada.

Despre Nudrea.
Doamna sufera de mania grandorii, e innebunita sa isi faca imagine pt ca se vede intiiul prim-ministru femeie al Romaniei in nu mai tirziu de 2 ani.
Are pe mina un buget indecent de mare in conditiile crizei si crede ca daca face doua concerte cu intrare moca si muuulta publicitate la tveuri a pus turismul pe roate.
In plus raporteaza cifre triple ca realizari, gen 100.000 de turisti pe litoral de 1 Mai. Raportari ceausiste.
Bugetul indecent se va duce pe imagine Udrea si restul la furat. Ca in bancul cu sferele: una s-a pierdut, una s-a furat.

Pentru Manole.

Trebuie sa fie o legatura intre Nuti si imobiliare, insa mie imi scapa...

toma spunea...

razind cu Udrea, radem de noi...
daca n-ar fi tragic, ar fi comic.

toma spunea...

seex oraal, pe intregul litoral,
mucegai,
la 300 de parai...

nelu pionieru spunea...

@toma

dracu stie de ce ne trebuie ministerul turismului intr-o tara in care turismul este = 0.

eeee, poate reuseste totusi bagaboanta sa il scoata din "amorteala", o avea buzele reci.

toma spunea...

nelule,
simplu, daca n-aveam minister, n-aveam la ce sa avem ministru.

mobutu spunea...

N-avem de ce sa radem "cu" udrea, putem cel mult sa radem "de" vacă ...

nelu pionieru spunea...

inebunira prompteristele cu reluarea creditarii si relansarea economiei. repeta si ele dupa papagalul sef, piticul prost si dobitoc. e ceva incredibil dop-poc, cum repeta aceleasi lucruri, invatate de frica sa nu ia bataie cu curelusa ceasului de la mariner.

oricum se intampla lucruri mai interesante decat iapa de udrea cu armasarul intre craci.

p.s. : portocalastone, stai potol in banca ta.

qwerty spunea...

@limestone

Doamna Udrea stie un singur lucru sa scoata din amorteala, dar pe masura ce inainteaza in varsta(ambii adica) e din ce in ce mai greu de dezmortit.

Anonim spunea...

elzorab, trezirea ca tre sa mergem la vot. io ma duc sa-mi caut un part time ca sa am cu ce-mi plati biletu de avion ori la toronto, ori la los angeles, ca nu-mi permit sa ratez ocazia, si rromanii n-au auzit de vot prin posta

Anonim spunea...

ue, jos laba de pe rromania. oare geoana l-a luat ca consilier pe olteanu ? :D

limestone spunea...

@nelu _imi propusesem sa nu-ti mai raspund la elucubratiile tale semipornografice de obsedat dar nu ma pot abtine sa nu_ti lansez o provocare.Tot bati campii fara gratie cu armasarul dintre picioarele lui Udrea.Ma pricep si iti spun ca femeia a avut curaj enorm sa se suie pt prima data si sa calareasca de una singura pe spinarea unui armasar pur sange arab la herghelie la Mangalia.si on top of this tinuta ei calare era impecabila pt o incepatoare. Pariul meu cu tine este ca tu nu rezisti nici doua minute in spatele unui asemenea cal.Asta fireste daka ai mai intai curajul sa te sui pe el. te bagi?

mobutu spunea...

aaaah, ce bine ar fi fost ca astea 5 mld euro de la FMI sa fi fost conditionate de progrese reale in justitie si lupta anticoruptie din romania ... pacat.

cica porsche fuzioneaza cu wolswagen

si cica FMI a aprobat un imprumut de 20 mld euro pentru polonia

limestone spunea...

pionierule si nu ma refer numai la tine ci la toti chibiti de pe aici carora le pute tot si nu vin cu nici o solutie.cati dintre voi aveti curajul sa calariti un armasar pursange pe riscul vostru personal doar pt a avea rezultate profesionale mai bune si a dovedi priceperea?

limestone spunea...

@mobutu.se pare ca doar bani de la EU vor fi conditionati de progresele in justitie,anticoruptie,coduri..FMI-ul nu are treaba cu asta.

nelu pionieru spunea...

doamne fereste si apara.....


ete, mai tine o elucubratie full-porno:

crede-ma, curaj enorm iti trebuie sa o incaleci pe blonda ca daca afla bacselu te-a ras.
da` ma bag ma,sa o incalec si pe domna-ta urda. si rezist cat vrea muschiu` meu in spinarea ei.

obsedat esti tu, vad ca nu scapi nicio ocazie sa limpai dosurile portocalii....vai ce tinuta impecabila aveti shefaaaa, stati sa va iau scama, si ce curaj enorm aveti wowwwww.

promit ca e ultimul raspuns la tampeniile tale pt. ca nu vreau ca acest blog sa devina loc de scuipaturi. nu am uitat ca m-ai facut prost fara sa te atac personal pe tine si de asta imi permisai sa "elucubrez", sa nu raman cumva dator cuiva.

alex.dumitrascu spunea...

Eu as prefera sa promoveze asa cum a zis odata, "turismul ecumenic".
Nu de alta da ecumenism inseamna dialog intre religii, intre biserici. Exista chiar si un Consiliu Mondial al Bisericilor, cu ediul pe undeva prin Olanda daca nu ma insel. Se intalnesc o data la doi trei ani, clericii, si discuta de ale lor. Adica ecumenismul e un fel de ...politica externa bisericeasca.
Daca facem turism ecumenic e superb. Parca ii vad pe Dalai Lama, pe Rabinul Sef, pe Marele Muftiu si pe Papa de la Roma in jurul unui gratar cu mici , in sunet de cantece populare, uitandu-se urat unu' la altu sa vada cine mananca porc si cine nu.
Cat despre palinca, s-ar putea sa-l bage pe Dalai Lama in meditatie profunda, adica sa nu se mai trezeasca deloc. Daca participa si Snagoveanu in chestia asta, poate se lasa cu fonduri europene, si sa vezi dupa aia vizite la DNA.

alex.dumitrascu spunea...

Oricum, armasaru' ala era drogat, sau nebun sau degenerat(modificat genetic)
Nici iapa laptaresei n-ar fi acceptat sa tina in spate o persoana teapana, aplecata inainte si cu varfurile picioarelor orientate in exterior.
Din pozitia asta poti sa cazi si de pe gard nu numai de pe cal.
Nu-i nevoie sa te tranteasca calul, cazi singur.
Da ma rog, exista si cai de circ, rabdatori si dresati pana la extrem, care rabda in sa maimute, pisici sau ciar pe soacra dresorului.

Manole spunea...

Limestone, termină cu prostiile. Nimeni nu are nimic cu Udrea că e femeie sau blondă, putea să fie pătrată şi brunetă, problema de bază rămâne. Şi postul meu conţine în el însuşi soluţia (simplă) de promovare, care nu e inventată de austrieci ci ţine de bazele publicităţii.

alex.dumitrascu spunea...

Manole de contrazic. Daca ar fi grasa si patrata n-ar face doi bani la turism. Asa e aur.
Inchipuie-ti ca dupa modelul austriac, facem un pliant frumos cu poza doamnei Udrea si dedesupt scriem:
all included.
Pai dracu' se mai duce in Tailanda?

Anonim spunea...

limestone, daca udrea s-a suit pt prima data si a calarit de una singura pe spinarea unui armasar pur sange arab la herghelie la Mangalia, scuze, asta se cheama cretinism. din fericire (sau din pacate ?!?) n-a trantit-o calu ala oleaca pe jos, cine stie, poate salva niste vieti. desi ma cam indoiesc, ca nu e americanca

Anonim spunea...

De altfel, Freedom House consideră că presa din Mali - una dintre cele mai sărace ţări din Africa - este liberă, în timp ce cea din România este doar „parţial liberă”.pai cu asa o presa, cum dracu sa nu fie manipulata piata imobiliara si sa nu apara articole cu "preturile numai creste" ?

Anonim spunea...

Misoginilor! Vad ca ati injurat toate pitipoancele din Romanie in frunte cu pitipoanca principala din guvern. :)
Asa cum multe dau bine pe unde lucreaza ele fara sa aiba habar de ce fac si asta tot asa.
Cine vine si spune ca doamna Ministru, casatorita cu un smecher aproape interlop, e aleasa pe criterii de competenta nu prea vede dincolo de ambalaj.

Vad ca v-ati inghesuit multi sa vedeti poze din Vama. Acolo doar sectorul privat functioneaza, eu am gasit conditii mai bune acolo decat in Grecia la 100 de ron si daca se mai face ceva doar datorita celor de acolo merge.
In loc sa asigure alei civilizate si pubele de gunoi stiti ce vrea statul=smecherii sa faca acolo?
Sa taxeze!
Statul pe plaja, cortul, alcoolemia, cam asta stie statul sa faca in Romania.
Asteptati strategii in turism de la stat? Asteptati degeaba.
De oamenii mici, de propietarii de pensiuni, restaurante si hoteluri depinde tot.
Asta daca nu-i omoara Pogea cu impozitele sa ii plateasa fanteziile unei ministre ce e obisnuita cu taxele.
Vedeti locurile de parcare din Bucuresti.
Apropo, Sorine du-te domnule la pensie, am auzit ca nici doctor bun nu mai esti si nici succes la studente nu prea mai ai.
De realizari ca primar... impotenta totala.

Torin spunea...

@limestone

Te inteleg perfect, ai trait bine in epoca ceausista, iti place si acum in republica condusa de tov basescu si clanurile securiste. De neinteles este motivul pentru care deraiezi aici, pe blog, de oricite ori sint aduse in discutie actiunile unor politicieni cu apucaturi de porcine. Te doare organic sau care e problema ta ?! Ia-ti odele, blonda, armasarul pur singe arab, pariurile cretine si baga-ti-le in fund.
Cu dedicatie, Eroare porcească.

elzorab spunea...

http://www.clujeanul.ro/cluj/buldozerele-si-excavatoarele-au-intrat-in-piata-unirii-4302023

imi permit sa revin din nou cu aceeasi afirmnatie. maghiarii au construit un oras european, iar romanii, de cand au pus mana pe el, n-au incetat nici un moment sa-l distruga si sa-l balcanizeze...

Radu M Rusu spunea...

Un alt exemplu foarte bun de promovare turistica il are Australia cu "best job in the world". Pentru doar $100k au fost dat asa mult la stiri in jurul lumii, cata atentie nu ar fi obtinut daca ar fi cheltuit $60M pe reclame. Plus 35000 de aplicatii.... Din pacate o promovare creativa copiata isi pierde creativitatea, plus ca Romania nu are plajele Australiei. Mai bine sa se desfiinteze de tot ministerul turismului, America are milioane de turisti fara nici un minister de turism. De fapt America nu are nici jumate din numarul de ministere ale Romaniei, si nu le duce lipsa.

Totusi, ca sa vin cu o idee -- sa aplice tineri straini din toata lumea pentru un reality show "The Apprentice: scoala de smecheri edition", si pe castigator sa il numeasca ministru.

limestone spunea...

@torine esti un dobitoc si jumatate.te arunci cu presupuneri hazardate.in 89 eram student caminist apeland la tot felul de solutii studentesti sa supravietuiesc in Bucuresti.dupa 89 nu am lucrat niciodata la stat.Nici eu nici nimeni din familie nu am fost membri de partid vreodata. ideeile lui udrea mi se par bune,turismul ecumenic,bucuresti statiune geotermala,turismul la hergheli.doar prosti ca tine stau pe margine cu mana in san si chibiteaza si le pute tot la nas.asa ca scuteste-ma,get lost !

Anonim spunea...

revista presei :
Criza topeşte afacerile cu cimentparca era cineva pe aici care lucra la holcim. what's up, dude ?
Bun-platnicul bancar, specie pe cale de dispariţie5.000.000 de euro, un kilometru de stradă!si in final, de ce e bine sa mai ai din cand in cand si alta cetatenie, pe langa cea iuropeana : Uniunea darwinistă

ionut spunea...

Mostra de "gandire" economica:

"Grupului elvetian Holcim, care activeaza pe pietele locale de ciment, agregate si betoane, a inregistrat in primul trimestru o SCADERE cu 31,8% a vanzarilor de ciment in volum, in timp ce preturile au CRESCUT cu circa 12% fata de aceeasi perioada a anului precedent, intrucat lipsa de lichiditati a clientilor a dus la REDUCEREA CERERII."

http://www.zf.ro/companii/holcim-a-ridicat-preturile-la-ciment-cu-12-iar-vanzarile-au-scazut-cu-32-4303868

No comment!

AristotelCostel spunea...

@oranj tufa

...ideeile lui udrea mi se par bune,turismul ecumenic,bucuresti statiune geotermala,turismul la hergheli.doar prosti ca tine stau pe margine cu mana in san si chibiteaza si le pute tot la nasIdeile proaste ale altora nu beneficiază de fonduri de la buget în plină criză.

Turismul românesc e de tip neconsumeristic, contemplativ, alternativă la servicii de calitate... pe bani.

Accidentele Mamaia şi Poiana Braşov sunt adresate în mare parte celor care au investit în imobiliare în anii trecuţi şi care acum îţi pot recita ratele LIBOR, EURIBOR şi ROBOR chiar şi atunci când îi întrebi cât mai costă kilu' de roşii.

Oricât te-ai chinui să ne explici, chit că eşti sau nu... Zâna Albă, "turismul la herghelii" e vârful carierei... doamnei Udrea.

Nu ai... aşa... un feeling... că eşti penibil?

ionut spunea...

Aristotel

"Nu ai... aşa... un feeling... că eşti penibil?"

Raspuns: N-ARE!

Torin spunea...

@limestone

Micutule activist, este complet irelevant daca la vremea loviturii de stat din 1989 erai doar utecist sau aveai carnetul de membru de partid in buzunar, sau nu-l aveai.
Iti place Romania de astazi, iti plac ideile conducatorilor 'actuali', ii stimezi, ii apreciezi, esti fanatic in a-i apara etc de aici concluzia logica ca ai gustat cu aceeasi pofta si nesat si din rahatul de dinainte de '89. Pentru ca in esenta, nimic major nu s-a schimbat, vorbim despre fix aceeasi oameni, acelasi stil de a conduce, aceleasi performante. De rotatia cadrelor ai auzit? De FSN ai auzit? De tovarasa elena, academician doctor inginer, savant de renume mondial, ai auzit? Stiai ca in epoca comunista Ungaria si RDG au avut cel mai mare numar de sinucideri in timp ce Romania statea cel mai 'bine' la acest capitol?
Ceausescu, iliescu, basescu nu au calarit Republica Socialista Romania de unii singuri ci cu ajutorul unor oameni ca tine, cu creierele spalate.

nelu pionieru spunea...

nu il mai bagati atata in seama.
e posibil sa fie o tehnica de manipulare "...Când cineva susţine violent un subiect îndepărtează susţinătorii moderaţi din preajma lui şi chiar de obiectul susţinerii lor şi balansează într-o direcţie favorabilă contracandidaţilor opinia celor nehotărâţi. O tehnică de manipulare".

Manole spunea...

@limestone: turismul ecumenic: cu ce ajungi la mănăstiri? Nu ai drumuri. Deci e o idee proastă. Bucureşti, staţiune geotermală... hm, să zicem că e o idee interesantă, dar având în vedere că stadiul investiţiilor momentan e 0, avem nevoie de 20 de ani să obţinem ceva. Deci şi asta e o idee proastă în contextul actual, e mai mult un proiect de viitor, cu condiţia să existe fonduri şi interese direcţionate constant. Turism la herghelii. Yeah, sure, stau hoardele de occidentali călare pe căluţi de plastic în dormitoarele lor, abia aşteptând să "călărească" în România. Şi putem continua: munte, mare etc. Calmaţi-vă cu protocronisme de genul ăsta. Duceţi-vă să vedeţi Alpii, Marea Egee şi o să înţelegeţi de ce ne persecută străinii şi nu ne vizitează. Şi sunt şi mai ieftini. Ceea ce nu înseamnă că nu avem atuuri: eu aş pune accent pe turismul de cazino. Bucureştiul are atâtea cazinouri. Acum există şi hoteluri pentru toată lumea, chiar şi o mulţime de apartamente pe piaţă care se închiriază cu ziua. Şi aş pune accentul şi pe turismul dentar. Cu 1000 de euro îţi faci dinţii în România, dincolo te costă de 10 ori mai mult. Avem dentişti, avem cabinete curate. Şi sunt sigur că se mai găsesc o mulţime de nişe. Decât să-ţi propui să aduci 1 milion de turişti străini la mare, ceea ce nu vei reuşi niciodată, mai bine îţi propui să aduci câte 50.000 pe 20 de nişe bine alese, unde concurenţa e slabă.

Flavian spunea...

Si pentru cei care inca mai confunda optimismul cu naivitatea, doomerismul cu realitatea si prostia cu rezistenta la manipulari. Le recomand sa incerce mai tare sa faca diferenta intre lucrurile care ar trebui sa ne intereseze cu adevarat si cele folosite doar pentru a ocupa primele pagini ale ziarelor, in timp ce adevaratele stiri sunt trecute in umbra. De exemplu sa faca diferenta intre 2 lucruri:

1- teama nejustificata fata de un colaps economic care de fapt va avea loc, dar la final va avea efecte benefice pentru majoritatea oamenilor

2 - teama nejustificata fata de o "pandemie" care nu va avea loc, dar care ar putea cauza niste efecte extrem de negative asupra populatiei

Si mai recomand cui vrea sa priceapa adevarul din spatele campaniilor din ultimele zile de la tembelizor, care trag tare cu reducerea dobanzilor si cu "relansarea creditarii". Asta dupa ce anul trecut nu stiau cum sa mai puna frana fenomenului care luase proportii ingrijoratoare. Si acum dupa ce toti sunt saracii plini de credite pana peste cap la apartamente supraevaluate, masini in leasing sau electronice fara valoare, baietii ar vrea sa ii "relanseze".

Criza economica a produs primele câteva mii de falimente.
Sfarsitul acestui an ne va prinde cu peste 20.000 de firme aflate în insolventa sau reorganizare judiciară (o parte din ele „moştenite“ din anii anteriori). Adică mai mult de 4% din totalul firmelor active, potrivit unui studiu al companiei Coface.

Anul acesta va fi bătut orice record în ceea ce priveşte numărul companiilor intrate în faliment. Doar în primele trei luni s-au înregistrat 5.000 de noi cazuri de insolvenţă.
.
Bogdan Chirieac: In asteptarea catastrofei economice.
Intrebarea care se pune nu mai este daca in Romania se va produce o catastrofa economica, ci cand, inainte sau dupa alegerile prezidentiale din noiembrie?.
Intrebarea e foarte buna. Cat o mai putem duce asa ? Si ce sa mai "relansezi" cand firmele pica pe capete, somajul e in floare si majoritatea nu stiu cum sa-si mai plateasca nici creditele vechi. Dar mai ales ce sa rezolvi cu "relansarea" ? Sa-i bagi pe oameni si mai adanc in datorii ? Sa plateasca si mai multe dobanzi la aceleasi banci care-i sug de ultimii bani deja ? Pentru a cumpara si mai multe prostii scumpe fabricate de altii, in timp ce la noi productia scade si agricultura e pe cale de disparitie ? Inteligenta gandire, foarte inteligenta.

Daca pana anul trecut unele lucruri se mai faceau si la noi cat de cat ok, acum am inceput sa copiem toate greselile vesticilor. Am scazut RMO-ul si am dat banii bancilor in loc sa lasam sa falimenteze asa cum era normal pe cei care si-au luat riscuri aiurea si au ajutat la cresterea bulei imobiliare. Ne-am bagat in credite de la FMI pe care le risipim sustinand nefondat un curs valutar scazut, bugete pentru salarii sau pensii si alte masuri populiste in cadrul campaniei electorale. Iar acum incercam sa repornim creditarea si consumul. Totul in tentativa disperata de a mai amana nitzel momentul critic. Frumos, foarte frumos.

Dar cui ne chinuim unii sa explicam aceste lucruri ? Cati vor sa le asculte si cati vor sa le inteleaga ? Si cat va mai dura pana ce lucrurile vor iesi in final la iveala ? Eh, mult a fost, putin a mai ramas. Ochii mari, urechile ciulite si inca nitzica rabdare. Si vom vedea si adevarul luand locul minciunilor...

It takes two to speak truth, one to speak and another to hear.” Henry David Thoreau quotes (American Essayist, Poet and Philosopher, 1817-1862)

mobutu spunea...

@Manole,
turismul ecumenic: cu ce ajungi la mănăstiri? Nu ai drumuri.Pelerinaj frateee! :)

Iar referitor la multitudinea hotelurilor din Bucuresti acestea nu erau pline de turism clasic ci de turisti de afaceri. Mai scoteau parlealala si cu o organizare de event etc. Acum sunt mai goale, eventuri nu prea se mai organizeaza (sau sunt scaled down la sange) iar afacerile sunt down. Iar despre turism clasic in bucuresti nici nu poate fi vorba.

Zece motive pentru care creditarea nu se va debloca in urmatoarele sase luni

limestone spunea...

@manole

Daca nu sti nu vorbi. Da pe google un search pentru turism ecvestru Romania si vezi ce-ti iese. Nu de acum, de ani buni strainii dau mii de euro sa calareasca in romania. Se fac adevarate expeditii calare in transilvania mai ales. Ii ia de la aeroport ii duc in Transilvania si de acolo calare trasee montane de cateva zile pana la doua saptamani. Se doarme la cort, cabane, cai dresati, echipament de top, calauze specializate cu atestat pentru asa ceva. O afacere beton. Dar ce sa stie sleahta de chibiti de aici pantofari de weekend pe munte care au juisat probabil cand s-au dat si ei cu ATV-ul poluand muntele la vreun team-building de multinationala.

limestone spunea...

Turismul balnear la Bucuresti..

La marginea bucurestiului exista cateva foraje de mare adancime care aduc la suprafata apa termala la 90 de grade, apa cu bogate proprietati terapeutice valoroase.Exista un bazin unde se face cura si tratament de cel putin 20 de ani in conditii bunicele. Nu mai este practic nevoie sa te mai duci la Herculane sau Caciulata. Dar la fel, cati dintre voi stiati asta inainte sa va spuna Udrea? Plus ca poti sa stai de revelion in bazin descoperit sa faci baie cu berea in mana, cand afara ninge,ca la Baile Felix daca ati fost. Un potential imens neexploatat.

limestone spunea...

@torin

Si nu e jalnic mai torine ca in 20 de ani nu ai putut, tu si ceilalti care comentati, schimba ceva in tara asta? Esti camm neputincios da-mi voie sa-ti spun,impotent. Cum sa schimbati ceva cand voi doar maraiti pe bloguri si nici macar la vot nu va duceti? Macar canadianul a avut curaj si a emigrat pe cand tu ai ramas in cacatul asta de tara condusa de cacatii astia de guvernanti, toti niste cacati de 20 de ani incoace, nici unul bun. Cauza ta e pierduta, vei ramane la fel latrand pe bloguri si peste douazeci de ani cand binenteles tot de niste cacati de conducatori vei fi condus si tu si romania. Esti hopless..

AristotelCostel spunea...

@oranj tufa

O afacere beton.Afacerile beton sunt reprezentative pentru şleahta de pedelişti cu iniţiativă-n fondurile statului.

Martie...sleahta de chibiti de aici pantofari de weekend pe munteOoo... domn' turist "profesional", eu am mai întrebat pe aici ce legături or fi între sutele de pensiuni din Iaşi şi mireasma fondurilor UE, introducerea tichetelor de vacanţă... să se învârtă roata... să mai dăm un tun...

Anonim spunea...

limestone

"Plus ca poti sa stai de revelion in bazin descoperit sa faci baie cu berea in mana, cand afara ninge,ca la Baile Felix daca ati fost. Un potential imens neexploatat."
Mai zi: neexploatat, neexploatat, neexploatat, neexploatat...
Poate intelegi.
Potential normal ca avem dar dupa cum ai spus si tu: neexploatat.
Nu inteleg ce te incapatanezi sa tii partea unora care au fonduri pe mana cand acum unii nu au bani nici de facturi curente.
Si ce fac cu fondurile astea? Praf in ochi asta se numeste.
Land of choice, adica tara unde vrei nu vrei dai in gropi, vezi mii de pungi zburand pe campuri, pet-urile cresc in iarba...

limestone spunea...

@ Costica lampa mica..

Daca tu sau cineva isi inchipuie ca politicienii se bat pe functii posturi doar pentru un salariu de deputat, parlamentar, ministru care nu depaseste 100 milioane esti naiv.Si vorbesc de oameni din toate partidele, din tot spectrul politic, psd-isti, pdl-isti, pnl-isti. Poate doar 2% dintre ei sunt imaculati si traiesc numai din salariu, Ei bine, treaba noastra este sa facem mergand la vot ca in timp acel 2% sa devina in timp 10, 50, 100 la suta, mergand la vot si alegand pe cei care merita. Daca nu merita nici unul ne bagam noi in politica si le aratam cum se face treaba. Asa cu chibitism si plans de babe spurcate la gura oricine e bun de aia suntem unde suntem dupa 20 de ani de la revolutie incoace..

limestone spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
B spunea...

Manole, stai linistit, turismul dental nu e chiar asa de ieftin pe cat era odata si nu ofera garantie, daca cade lucrarea mai dai odata banii sa te intorci in romania sa beneficiezi de garantie, plus ca daca doctorii sunt bine platiti poate asistentele alea care fac mixurile isi baga picioarele si ii saboteaza.
Cat despre turismul de cazino, cineva acolo sus lucreaza deja la acest aspect, stai cu urechea pe televizor sa vezi daca am dreptate. Hint: Mamaia. Discutam in toamna daca am avut sau nu dreptate ;)

AristotelCostel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
limestone spunea...

@Chrystian

Pai cum mai Cristi, nu e rromanul din RRomania cel mai curat, cel mai ecologist, cel mai tare din parcare sau gresesc eu? sa arunce el cu peturi in natura? Nu cred. Cred ca turistii canadieni au fost...

07 mai 2009 12:25

ionut spunea...

limestone

"Daca tu sau cineva isi inchipuie ca politicienii se bat pe functii posturi doar pentru un salariu de deputat, parlamentar, ministru care nu depaseste 100 milioane esti naiv.Si vorbesc de oameni din toate partidele, din tot spectrul politic, psd-isti, pdl-isti, pnl-isti."

Singurul care-si inchipuie treaba asta (doar in ceea ce priveste unii politicieni) esti tu, nu noi.

limestone spunea...
Unde era logica unor sute. poate mii de afaceri care incheiau anul cu profit zero ?? Aaaa, ai profit zero ani la rand, atunci afacerea ta este egala cu zero asa ca renunta singur la ea sau te ajutam noi cu impozitul forfetar..

06 aprilie 2009 15:06

Spune-mi ceva, sa fi "trompeta" tuturor neavenitilor si ratacitilor din politica romaneasca, si sa repeti ca papagalul toate ineptiile astora, iti produce atat de mari satisfactii, incat sa-ti pierzi simtul penibilului si-al ridicolului?

Tufis spunea...

"turismul la herghelii"

@limestone, singura herghelie la care se poate organiza o activitate turistica e aia de iepe de pe centura Bucurestiului.

Doar nu te referi la aia 20 de cai costelivi din Targu Mures, la cei 5 din Iasi sau cei 3 din Constanta? Ai cautat vreodata o herghelie de asta? Sunt putine, si alea care exista sunt penibile.

Anonim spunea...

@limestone

Si in Grecia turistii englezi aruncau paharele in piscina. Si angajatii de acolo le strangeau sa se simta nesimtitii bine fara sa ii comenteze.
Nu toata lumea are chef sa mearga cu gunoiul in mana sau in portbagaj kilometri intregi.
Ok, in natura depinde de educatia oamenilor ce ramane in urma lor. Dar acolo unde unii incaseaza bani ( cabane, terase, plaje) e de datoria aluia care face profit sa pastreze curatenia.
Statul trebuie sa asigure disciplina economica,dotari si infrastructura. Dar tu esti de acord cu clipuri si cheltuieli aiurite care au rezultat zero.
Eu iti zic ca turismul depinde de fiecare din cei ce lucreaza in domeniu, de la femeia de serviciu la manager si prea putin de minister.
Ministerul arunca bani poleind rahatul.

Ai grija ca prea mananci tot ce zboara, afirmatiile canadianului fata de mine nu au nici o baza.

limestone spunea...

@ 123456789

La Mangalia sunt sute de cai arabi, cativa dintre ei de certa valoare, exemplare ajungand la sute de mii de euro bucata, cumparati fiind tot de straini sau de putinii romani cu bani.
Alte hergelii de certa valoare cu sute de cai:
La Beclean: lipitan si calul semigreu romanesc
Herghelia Lucina: rasa hutul
Sambata: rasa lipitan
Alte herghelii mari cu sute de cai la Radauti,Jegalia.
Va vine sa credeti sau nu, aceste herghelii au si posibilitati de cazare bune. Se organizeaza si concursuri nationale de hipism in bune conditii tot acolo, multianual. Lumea merge se distreaza, ieftin si natural. Dar iarasi de unde sa stim cand in weekend ne repezim doar pe valea prahovei la gratare?

limestone spunea...

Cu adevarat o veste proasta:

Mircea Marian Evenimentul Zilei: „Politicienii români i-au convins pe comisarii europeni să ne dea 5 miliarde de euro fără să ceară şi progrese în lupta cu corupţia.

mobutu spunea...

Euro a ajuns la 4.12 lei iar dolarul american la 3.09 lei

Super apreciere.

clujeanul spunea...

intr-o tara de hoti nu se poate vorbi de turism.
atata timp cat "organele" nu fac nimic impotriva hotilor, nu poti sa iti permiti sa dezvolti, de exemplu, agroturismul in zonele neexploatate pana in prezent.

Manole spunea...

Aşa e Limestone, afacere "beton" pentru ţara românească faptul că 1000 de inşi or veni să se dea cu calul în ţara lui Dracula. Să tot cheltuim milioane din bugetul naţiunii ca să mai aducem alţi 1000 de inşi, nu? Încearcă să înţelegi că piaţa de "călăreţi" e infinit mai mică decât alte pieţe turistice şi pur şi simplu banul naţional nu trebuie cheltuit pe o asemenea piaţă care ar aduce nişte venituri naţionale ridicole (dar, probabil, frumuşele pentru buzunarul particular al lui X şi Y). Tu ştii ce înseamnă "return of investment"? Bine că nu mi-i dai de exemplu pe bezmeticii ăia de secui care se antrenează în munţii Harghitei ca să-l împuşte pe Evo Morales, să zici că o fi oportun să facem şi programe naţionale pentru turism de antrenament terorist montan, că s-or găsi vreo 10 tâmpiţi şi o pensiune a cuiva important care să-i cazeze şi pe ăştia.

Dacă vreun străin doreşte să se dea cu calul în România, crede-mă că nu e nevoie să cheltuim bani publici ca să facem publicitate la cai (verzi) privaţi. Întreprinzătorul îşi poate promova singur o asemenea afacere, nu e nevoie să fie ajutat de stat.

limestone spunea...

@manole

Udrea vorbea despre un tur al hergheliilor, era vorba despre turisti romani nu straini, turism de masa. Nu ma pricep la afaceri dar este o idee, o nisa de exploatat. Hergehliile sunt toate de stat, ar fi salvate si ele in felul asta, sectorul zootehnic cabalin ar avea si el de castigat. Nu era nicidecum vorba de afaceri private sau turisti straini in ce propunea udrea..

BlacKat spunea...

@ ecvestrul limestone
Maestre, ia lumineaza-ne, parca lipitanul si semigreul erau cai de tractiune (caruta sau Dacie ca-n Borat), nu de calarie, nu?

Tufis spunea...

Limestone, tu ai fost la Sambata sa vezi herghelia de care vorbesti? Eu da, si crede-ma ca e jale, mai bine faci turism la perechea de boi a lu' lelea Ioana :B

limestone spunea...

@acidutu cutu in principiu orice rasa de cai poate fi folosita la calarie. Doar daka ai destul curaj sa te sui pe el.daca nu cumva te simti complexat si neajutorat in preajma unui animal de,sa zicem 600kile. Iar lipitanul este unul dintre cei mai buni cai de calarie-acrobatie.iar o plimbare cu trasura vara sau sania iarna trasa de doi semigrei romanesti pe drumuri de munte este unul dintre lucrurile frumoase care ti se pot intampla intr-o vakanta. Dar ia-l nene pe google sa-ti explice lucruri si nu incerca sa fi ironic cand nu e cazul.

mobutu spunea...

tulai, crescura salariilii:
Salariul mediu, în creştere

elzorab spunea...

http://romania-inedit.3xforum.ro/post/294637/1/Dacia_Hitler_Automarket/

Unknown spunea...

@Manole

Cand ai timp, sa imi raspunzi, te rog, la e-mail :)

limestone spunea...

Este curios ca nici unul dintre bucuresteni nu m-a intrebat unde anume este acel bazin cu apa geotermala. daka vorbeam de vreun mall nou deschis in bucuresti precis eram intrebat de adresa..

Anonim spunea...

Spunea M. Geoana, cand cu suspendarea lui T. Basescu, ca acesta (nota mea : T. Basescu) este inconjurat de oameni corupti.
Pai de cine era inconjurat acu cateva zile la sarbatorile campenesti, mai Pinnochio ?
Iar T. Basescu cum poate sa stea langa cineva care l-a porcait acu 2 ani in halul ala ? Ca a spus mai multe pacaliciul asta ?
Raspuns : toti o apa si'un pamant.

nelu pionieru spunea...

ce val de optimism veni pe capul nostru. numai sa nu ne dea cu cracii in sus si sa ne inecam.

ploua cu vesti bune.... "si vestile bune nu se opresc aici" trambiteaza prompteristele.

concluzia unanima este: " reluarea creditarii" uraaaaaaaaaaa.
pe la mine prin sat deja au inceput vanzatorii de cotete si casi sa creasca preturile ca incepe creditarea. cred ca se incearca iar un mic bulltrap si se bate fierul cat este cald cu femeiiul. ca peste cateva luni se prinde pulimea ca nu prea s-au facut multe cu banii de la femeiiii si o duc si mai rau. si atunci dop cel prost va trebui sa schimbe placa la pickup si sa caute alta poveste.

Anonim spunea...

Cum Nelule? Iar cresc preturili?
Pai crescura ca nu se dau credite, acum cresc ca se dau. Casili o iau iar in sus?
De asta am luat credit de la FMI? Parerea mea!Eu nu inteleg ce e bucuria asta cu creditele. Pai de maine inainte incepe si scadentarul sa curga.

elzorab spunea...

in detroit jumatate din populatie e angajata la municipalitate(bugetari) iar cealalata jumatate e pe somaj sau ajutor social.

in curand in romania jumat vor fi someri iar cealalta jumate bugetari platiti toti cu bnii de la fmi, atata cat vor mai ajunge.

pana acum cetateanul de rand a trait peste cat putea sa-si permita, acum o face statul. traieste pe datorie. parerea mea ca se amana putin colapsul, poate pana dupa alergeri, dar cuc cat se amana mai tare cu atat va fi mai dureros.

apreciere leului se datoreza doar aruncarii pe piata a banilor de la fmi, pentru a putea plati pensiile si salariile bugetarilor, sa vedem cum ramane dupa ce se termina...

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=24329

elzorab spunea...

de ce da chrysler faliment:

"In realitate Administratia Obama a oferit bani (8B) pe care Crysler i-a refuzat spunind ca nu rezolva nimic atita timp cit sindicatele cu vor sa negocieze reduceri salariale Ori salarii de aprox. $20-$25/ora, in loc de $50-$60/ora cit sunt acum; ori mai bine muta fabricile in Mexic, pentu a ramine rentabili. Mesajul cu falimentul e pentru sindicate"

deci, un inginer bunicel face intre 30-40 de dolari la ora. un mecanic unionist face 50-60. de aiai nu merge iconomia, pentru c nu mai e capitalism ci socialism desantat si interventionism din paretea statului. ia lasati economia sa se regleze singuar si nu lasati statul sa devalizeze economia de resurse...

elzorab spunea...

"50 - 60 de dolari pe ora salariu in comparatie cu honda si toyota care produc masini tot in America, dar in state unde nu le dau voie muncitorilor sa formeze sindicate si pe care ii platesc cu 15 dolari pe ora.. e o diferenta mare. Crysler, GM si Ford au cost mediu cu 10,000 mai mare decat Toyota si Honda in productie. Cum pot ei sa faca fata??? Ca sa nu mai vorbim ca 10% din muncitori lipsesc in medie de la servici pe motive de nimic, pentru ca sunt protejati de sindicate. Este clara solutia: ori Obama da o lege "Employee Free Act Choice" cu alte cuvinte toti angajatii pot sa isi face sindicatele lor si atunci toti ceilalti constructori vor avea costuri mai mari, sau bye bye sindicatelor. Simplu. Nu mai dati vina pe management... e si vina angajatilor care nu lucreaza cum trebuie si sunt protejati de sindicate."

limestone spunea...

@manole...si cu dentalul esti tot putin informat.medici romani si-au deschis deja cabinete in italia si spania si akum fac un fel de naveta din romania in cele 2 tari.n-au mai asteptat-o pe udrea sa le aduka clientii la usa.plus ca akolo pot oferi si garantie la lucrarile pe care le fac,in special implanturi.

limestone spunea...

@manole,poti recunoaste makar akum in al doisprezecelea ceas ca cele trei idei ale lui udrea nu sunt rele (geotermala,ecvestra,ecumenica). Despre turismul la manastiri nu am vorbit dar se stie ca asa ceva deja se praktica cu succes la o anumita scara. Initial si eu am gandit misogin,cum domne,dintre atatia barbati capabili au ales-o pe udrea.dar in timp a devenit unul dintre ministri aktivi vizibili. A mai avut si alte aktiuni de promovare ca de exemplu traistutele maramuresene si a unui loc aflat la 30km de bucuresti unde se afla o mirifica delta in miniatura si o manastire veche.esti bucurestean,stiai de locul asta?poate s-ar merita sa sti..

limestone spunea...

@manole...Delta si manastirea de la Comana la numai 30km de Bucuresti..si un sfat pt tine.data viitoare cand mai scri un post despre cineva informeaza-te mai bine,nu aplica tehnica scuipatului din fuga,ca sa folosesc o expresie mult uzata pe aici..

mobutu spunea...

Hohoho
Aflăm că a fost atins bottom'ul iar preţurilii încep să crească:
Dezvoltatorii imobiliari spun ca urmeaza cresteri de preturi

Anonim spunea...

Hai mai limestone cu turismul tau ecumenic. Cand ai fost la biserica ultima oara? E ceva interesant de aratat lumii acolo?
Nu vreau sa detaliez ca ma mai trezesc si cu eticheta de ateu sau satanist.

Unele tari au turisti ca au ce arata lumii natural, noi fortam nota: dracula-land si alte rahaturi din astea care nu se realizeaza niciodata.
Si iti zic ca nu am nici chef sa ma urc pe cal in vacante.
Ai fost vreodata mai sus de Orsova? E superb acolo dar iti rupi masina. Pensiuni sunt dar statul nu a facut macar o sosea civilizata. Asta era singurul lucru pe care trebuia sa il faca pentru turism acolo si nu l-a facut.
Nu un imn de kkt cu un video de doi bani si care per total din punct de vedere artistic e un zero.

Hai ca ma intorc la munca, de ieri zici ca au innebunit toti: vor sa cumpere!

limestone spunea...

@Christian...nu e nevoie sa te urci pe nici un cal.o pot face cu succes si real folos copiii tai pe care-i ai sau o sa-i ai.tu te poti plimba cu trasura sau sania.poti lua chiar conducerea atelajului,haturile.sau poti pur si simplu sa-i oferi unui cal un mar.Churcill spunea:there is something about the outside of the horse which is good for the inside of the man.Cu alte cuvinte este ceva in infatisarea unui cal care iti face bine la suflet......

Manole spunea...

Măi Limestone, hai să-ţi explic pe puncte, că văd că nu înţelegi care e problema de fond.

Se dă un buget public, naţional, pentru turism, din buzunarul tuturor. Sincer să fiu nu ştiu cât e, poate 5, poate 500 de milioane de euro pe an, nici nu mă interesează. Nu contează. Bun. Banii ăştia trebuie investiţi cumva pentru propăşirea turismului miorit.

Acum, dacă aş fi un om de afaceri sau dacă aş avea ceva "din economia reală", cum îi place lui Pogea să spună, deşi el nu are experienţă din economia "reală" ci din economia şpăgară şi mafiotă, ei bine, dacă aş gândi administrarea banilor publici, adică ai noştri, ca o afacere, aş căuta să maximizez return of investment, adică profitul adus de ei. Cetăţenii României îmi dau 5 milioane de euro, eu caut să îi investesc în aşa fel încât să le returnez oamenilor, să zicem, 15 milioane.

Acum hai să privim potenţialul celor 3 nişe. Câte herghelii avem în România şi pe cât public ţintă se mizează? Băile de la Bucureşti: după ştiinţa mea, există o singură amenajare, cu circuit închis. Hai să zicem că se deschide publicului, ok, pe câţi oameni poţi miza? E ca la ştrand, poţi să cheltui tu 50 de milioane de euro cu campania publicitară în favoarea ştrandului Crângaşi, că până la urmă el tot va fi plin cu un număr limitat de utilizatori şi un număr finit de zile. Iar ca să-i umpli capacitatea e suficient ca proprietarii ştrandului să se roage să dea bunul Dumnezeu caniculă la vară şi să împrăştie nişte fluturaşi, că tot dracul ăla iese. Acelaşi lucru şi despre mănăstirile Comana, Snagov, Pasărea şi care or mai fi în jurul Bucureştiului. Câţi turişti putem aduce?

Hai să vedem ce se va întâmpla cu croazierele pe Dunăre, că doamna ministru a cheltuit şi la o acţiune de pe acolo câteva zeci de mii de euro (parcă 40.000). Dacă la vară vin în plus 3 turişti, înseamnă că aducerea fiecăruia ne-a costat câteva mii, dacă vin câteva mii, bravo, înseamnă că aducerea lor ne-au costat zece euro de bucată, e un câştig. Ceva îmi spune însă că numărul turiştilor nu va creşte pentru că problema nu e lipsa de promovare, ci că nu ai ce dracu' să faci cu ăştia dacă îi aduci pe Dunăre în jos. Ce naiba să îi pui să viziteze? Tu ai fost vreodată să vezi cum arată Giurgiul sau Calafatul? Să vadă domne' şantierul naval din Giurgiu, că e mai fier decât turnu' Eifel, sau ce?!

Plus că nu mai pun problema simplă, matematică, a capacităţii: să zicem că atragi 5000 de turişti s-o ia la pas pe Dunăre. Păi câte vapoare îţi trebuie să-i transporţi pe ăştia?! Ai vapoarele alea? Pot naviga vapoarele astea fără să se ciocnească între ele şi
să se scufunde naibii, să-ţi moară ăia pe aici? Sunt căpităniile portuare pregătite să preia un trafic în plus pe Dunăre?

Nu mai vorbesc de faptul că dacă anumite pieţe - cum ar fi piaţa celor care vor să se dea cu calul - ar fi interesante, probabil vecinii noştri, grecii şi turcii, bulgarii, muntenegrenii, ar fi investit de mult în ele. Te mai uiţi şi la alţii să vezi ce fac ei. Crezi că dacă turcii ar putea aduce un milion de nemţi să stea în şa, nu ar investi în cai? A, sau mă scuzi, ei sunt proştii proştilor şi am descoperit noi acum nişa nişelor în turism.

De ce a eşuat Dracula Land? Pentru că era o idee proastă? În niciun caz! A eşuat pentru că era o fantezie! Era frumos să visezi că îţi vin străinii să se dea în leagăne şi să-l vadă pe Dracula Mouse, dar problema era că fantezia presupunea o investiţie de care România e incapabilă. Sigur, dacă fantezia ar fi existat deja, ne venea un milion de turişti pe an în Dracula Land şi ne umpleam de bani. Ghinion! Fantezia nu exista şi mai costa şi bani pe deasupra!

Cam aşa şi cu propunerile de până acum ale doamnei ministru. Spunea cineva mai sus de cazinouri, păi e singurul lucru de care zic: "Bravo!" pentru că avem o grămadă de cazinouri, există viaţă de noapte, puicuţe - căcălău, deci nu văd de ce nu am putea deturna spre Bucureşti măcar o zecime din cei care se duc să joace aiurea.

limestone spunea...

@Chrystyan....sunt milioane de romani ortodocsi dornici sa mearga in mod o manastire.de genul celor fara masini personale,de la studenti la pensionari.Da,cunosc studenti baieti si fete care nu meqg la Vama Veche ci merg sa se reculeaga la manastire o saptamana doua.dorm in chilii si participa la rutina zilnica inclusiv munca.putini sunt cei care realizeaza beneficiul acestui lucru pt suflet. ca sa nu vorbesc de hoardele de pensionari care prin asociatiile lor inchiriaza cate un autocar si merg duminica la manastire.Intreb,e o idee proasta turismul ecumenic??Manole?

Anonim spunea...

Chrysthyan said :"Nu toata lumea are chef sa mearga cu gunoiul in mana sau in portbagaj kilometri intregi."
qed.
mori in intuneric, rromanule. probabil portbagajul tau e un membru al familiei, un individ cu personalitate si inteligenta, care poate sa face infarct daca cumva doamne fer sta o punga cu gunoi in el.

Anonim spunea...

limestone, or fi turisti cre(s)tini studenti, pensionari sau mai stiu eu de care, da' am eu o vaga impresie sau populatia rromaniei, din care fac parte cei de mai sus, e cam fara bani, asa oleaca ? eu cre' ca targhetul ar fi strainezii aia cu bani muuuuuuulti, care sa vine sa sa-i lase pe aici. asa ca egzemplul tau nu tine, tot cel al lui manole cu cazinourile si fetitele e mai bun :P

limestone spunea...

'Manole,partial de akord cu tine.Dar daca in bucuresti se fac 10 bazine mari cu apa termala la standarde europene ce atentie pot functiona tot timpul anului oferind inclusiv tratament balnear,ceva gen baile felix? Si eu raman la ideea ca pt turism ecumenic exista potential mai ales akum cand loviti de criza romani se intorc cu fata la credinta....Cea mai tare si mai tare faza este ce au facut bulgarii la Bansko,statiune montana construita de austrieci pe bani englezilor,sute de vile hoteluri ca in Austria, 70km de domeniu schiabil.Asta la doar 7ore de Bucuresti.O recomand cu caldura,e beton.si bulgarii au drumuri noi foarte,foarte bune !

Anonim spunea...

limestone, tu esti prost sau te faci ? frazele de genul "cand loviti de criza romani se intorc cu fata la credinta" deraieaza discutia pe un fagas mistico-cre(s)tin care n-are nici in clin nici in maneca cu ochiu dracului, stii tu, ala dupa care umbla toti, nu stiu cum naiba ...

limestone spunea...

@manole,ai renuntat la turismul dental si ai ramas cu cazinourile. Sa-ti spun eu ca akum majoritatea jucatorilor impatimiti s-au mutat pe internet si joaca poker online pe aceleasi sume imense? Si scuza-ma,te credeam mai vertical moralmente.ce ar spune copii tai ca tu recomanzi cu caldura turismul sexual cu 'puicutele' din Romania?poi ce,romania e Thailanda?Prostitutia naste criminalitate,asta banuiesc ca sti.vrei criminalitate in Ro?si apoi sa ai un pic de mija pt sufletele alea nenorocite nu sa le impingi mai mult in negura aducandu-le la usa englezi drogati si plin de bani.istita tot pakat mare este !

Unknown spunea...

@limestone

Chiar nu ti-au amortit mainile?
Presupun ca mintea ti-a amortit, ca spui (scrii) numai tampenii.

@ all

O mica intrebare:

"Bull Trap-ul" a trecut sau tocmai ce incepe?
Eu cred ca tocmai ce incepe.

limestone spunea...

.@manole...ce se putea face cu oarecare succes se stie,o statiune montana gigant in Fagaras,pe partea nordica a versantilor unde sa se schieze ca pe Mont Blank din octombrie pana in mai. ceausescu a avut un proiect pt asa ceva,zace si akum in sertar.incalzirea globala si bulgarii ne-au luat-o inainte. La ei la Bansko se schiaza de la 2000metri la 2600metri altitudine.Ultimul lor telescaun e mai sus ca Varful Moldoveanu !

limestone spunea...

@Belly,spun ca am ce spune din experienta de viata, cunostinte,informatie.daka sunt prostii sau nu decide fiecare.nu am nevoie de tine sa ma comentezi.numai prosti care nu au ce spune ca n-au trait n-au vazut,n-au vizitat,tac..sau se intreaba a zecea mia oara de nu stiu ce bulltrap

limestone spunea...

@canadiene nu voream de tine cand am spus ca oamenii se intorc cu fata la credinta.Tu poti sa ramai intors cu fata la tailandeza la sticla de votca sau la perna,nu te va deranja nimeni.

Unknown spunea...

@limestone

Tu esti berbec sau doar te faci?

Esti pe un blog denumit BALONUL IMOBILIAR, si tu nu stii ce e "Bull Trap" ? :))

Anonim spunea...

Documentul de confirmare va fi semnat digital de către solicitant şi confirmat, prin semnătura electronică a autorităţii de certificare, în conformitate cu instrucţiunile de utilizare a serviciului "Depunere declaraţii online".ma gandesc cu groaza ce prosti si innapoiati is canadienii astia, de au nevoie numai de un cod de 4 cifre ca sa trimita taxele pe net, nu ca rromanii, care umbla cu certificate dijitale ji tot felu' de certificari si inregistrari

mobutu spunea...

Manole,
"piaţa celor care vor să se dea cu calul"Super tare! :)

clujeanul spunea...

SUPER OFERTA- FLORESTI
Pentalar vinde ap cu 2 cam in Floresti pe str. Morii, 53 mp + balcon, semifinisat, PRET: 15. 000 euro
Judet: Cluj
Oras: Cluj-Napoca
Email: pentalar.imobiliare@yahoo.com
Telefon: 0264-430628 / 0747-484.552
Vizualizat: 17
Modificat: 0
Comentarii: 0
Data: 08-05-2009, 12:59

clujeanul spunea...

@limestone

tu chiar vrei sa dai mere la cal sa manance?
vezi ca ii strepezesc dintii

Anonim spunea...

@limestone

Eu pur si simplu nu sunt de acord cu tine, cu proiecte gigant de statiuni facute de stat care banuim cum or sa arate si din cat o sa se fure.
Statul trebuie sa aiba grija de infrastructura si legi, nu de carciumi si hoteluri.
In rest cu turismul ecumenic, a postat Aristotel un subiect, vezi ca nu toti sunt ca romanii 99% declarati credinciosi. Nu vreau sa vorbesc de religie si credinte, fiecare e liber sa aleaga din punctul meu de vedere.
Vezi ca in Vama e o biserica foarte frumoasa!

canadianule
Daca ai citi cu atentie ai vedea ca nu propovaduiesc aruncarea gunoaielor peste tot ci spun ca aia 10.000 de euro cheltuiti pe imn mai bine erau bagati in pubele si cosuri de gunoi pe litoral.
Asta asa, ca sa explic si pentru retarzi ca tine. Viata lunga!

nelu pionieru spunea...

@Belly

e o noua incercare de bulltrap care chiar poate avea sanse de reusita pe fondul optimismului lui isarescu, inzdravenirea leului, imprumutului fmi. dar ca sa fie bulltrap in toata regula, trebuie sa fie si cativa fraierici care sa si cumpere la preturile umflate de acum. eu zic ca se vor gasi cativa avand in vedere ploaia de "vesti bune". mi-a placut expresia unei prompteriste "...si vestile bune nu se opresc aici". bine zis, din pacate nu se vor opri aici, in rromanica, se vor opri in tarile calde.

acum vad pe a3 titlu : RAMANEM FARA BANI. inteleg ca germania nu este de acord ca rromanica sa fie imprumutata din fonduri UIE. hehehehe sa vezi ce o ia la UIE dop-poc-boc.

cat despre turismul romanesc, e vai mama lui si daca cu ecumeneala si boloboroase calde la marginea bucurestiului spera ei sa reuseasca nu stiu ce sa mai zic...
eu unul am programat deja concediul in croatia. de abia astept sa stau la umbra pinilor pe plaja cu apa albasta, sa mananc fructe de mare, sa vizitez dubrovniku, etc., fara sa fiu deranjat de toti manelistii jegosi, sa stau 8 ore pe drum, sa merg pe ceva care seamana a autostrada si care se termina in mijlocul campului, etc.

elzorab spunea...

momeala sau prostie?

http://www.zf.ro/zf-24/socant-impozitul-minim-ar-putea-fi-eliminat-in-toamna-cum-comentati-4316934/

nu inchideti, platiti impozit macar un semestru ca din toamna nu mai trebuie, apoi mai vedem noi...

sau, suntem atat de tampitzi incat nu stim ce facem si ii punem pe bietii oameni pe drumuri ca de obice. fa firma, inchide-o, deschide-o, inchinde-o si tot asa, dupa cum se trezeste nastratin pogea....

elzorab spunea...

ce nu stie nastratin asta , nastrusnicul e ca, in toamna economia va arata mult mult mai rau decat acum. asta e inceputul....

elzorab spunea...

http://www.zf.ro/zf-24/miercuri-va-fi-declansata-procedura-de-deficit-excesiv-impotriva-romaniei-4316727/

mia vin banii de la UE?

bineinteles scaderea cheltuielilor bugetare se va face prin sacrificarea pensionarlo, profesorilor si medicilor, ac de obicei, in timp ce directoreii si directorasii, catzelusii partidelor vor trai in continuare pe spinarea sectorului privat...

elzorab spunea...

http://www.zf.ro/zf-24/64-de-firme-din-iasi-executate-silit-de-o-banca-intr-o-singura-zi-4316855/

or fi incercand imobilairii sa o puna de un bull trap dar realittea e crunta:

http://www.zf.ro/zf-24/64-de-firme-din-iasi-executate-silit-de-o-banca-intr-o-singura-zi-4316855/

trei doamne si toti trei...
ding-dong, ding-dong, ding-dong

elzorab spunea...

ce surpriza dom'le...pai cum sa-i de in judecata chiar acum cand "creste preturile iarasi"

"Situatia e disperata pentru multi constructori din Iasi. Au datorii la banci si nu mai au cu ce sa le acopere, iar juristii institutiilor financiare stau mai mult la tribunal decat in birouri."

elzorab spunea...

ce mai, e bucurie mare pe ziarul fianciar, scaderi de zeci de procente in toate sectoareel, la utilaje de constructii scaderi de opt ori, asta pentru ca s-a prins lumea ca, gata s-a atinsi minimul, iar acum "creste dom'le, creste"

elzorab spunea...

iarascu deborgda ieri de optimism, s-a stabilizat leul, gata. azi a lut-o iarasi la vale, a tinut fix o zi...

elzorab spunea...

http://www.zf.ro/zf-24/productia-industriala-in-scadere-cu-11-8-la-trei-luni-4314752/

scaderi cu pana la 20% i doar patru luni de criza.

comenzile boeing au scazut cu 70% dar astaa dupa doi ani de criza nu dupa patru luni. atunci in ro ce se va intampla peste doi ani? scaderi ale productiei industriale cu 99%??

BlacKat spunea...

@ limestone-care-nu-se-lasa
Singurele tari care pot face turism ecumenic (sic! pt ca nu cred ca vin mahomedanii la manastirili ortodoxe din Bucovina, ca sa fie ecumenic pa bune :) sint alea gen Franta, Germania, Spania sau Anglia, care pot da catedrale la tot poporu'. Ar fi amuzant sa vedeti cum la Reims isi dau coate si pakistanezii, si turcii, si romanashii, si multi alti din natii care n-au nici in clin, nici in minecuta cu relijia catolica.

Iar din buzunarele unor pensionari de-au umplut si ei un autobuz si ai unor studenti care stau in chilie si muncesc pt mincare, ma scuzi, da' nu prea ai multe de cules, ergo investitiile banilor guvernamentali NU SE JUSTIFICA.

Mai cistigati ieseam daca nu se puneau baietii pe infiintat aiurea-n tramvai doua minstere ca sa aiba fetele unde sa-si etaleze posetele zilnic, iar banii pe care i-ar fi salvat sa-i fi folosit ca sa le dea amaritilor de pensionari banii la timp, sa aiba si ei de-un acatist sau de-o plimbare pin' la Cernica, in pelerinaj.

UJohn spunea...

:D

Eterna si Fascinanta Romanie

Anonim spunea...

@ nelu pionieru'

spre croatia daca esti ami aventuros iti recomand trenul bucuresti - beograd si la 10 minute legatura beograd - bar (crna gora/muntenegru). muntii din muntenegru sunt spectaculosi, mai ai ocazia sa vezi vreun incendiu pe un versant opus, travarsarea granitei sarbo-muntenegrene se face cu autobuzul uneori etc, frumos. din bar (la cativa km de granita cu albania - noaptea se vede calea alctee cum n-am vazu-o in viata mea), autobuz pana in budva (3e) si de acolo iar autobuz direct in dubrovnik - 15e daca tin bine minte. de acolo te descurci.
NU-TI lua cazare din Romania. Croatia e plina de apartamente de inchiriat la preturi decente 25, max 30E/pers/noapte si crede-ma ai de unde alege.
peisaje de-ti sta intea in loc, apa cristal unde inoti cu pestii langa tine, preturi cam ca la noi la crapau. romani destul de putini :) , zero tigani :) :) :).

gata ca ma apuca nostalgia.

@ roaba lui d-zeu, nuti udrea: ii sugerez un tur pe jos al tuturor manastirilor din Romania in scop de informare sau infirmare, ma rog.
cand termina de adunat datele sa ne mai caute.

nelu pionieru spunea...

@sapte

intradevar destul de aventuros traseul tau. vom pleca mai multe familii cu masinile. cazarea nu o facem din romania, am luat legatura cu cineva de acolo sa ne recomande niste apartamente bune.
tara e superba, au un litoral incredibil nu ca Balta Neagra Plina de Rahati din rromanica.
ia uite ai naiba croati au furat sloganu` lu` mo-udreaCroatia, the land of Magic

Unknown spunea...

vad ca dati bine in limestone. cum nu se incadreaza cineva in curantul de gandire dam in el ca in pinata.
nu vreau eu acuma sa ii iau apararea distinsei doamne Udrea ca banuiesc din ce plamada e facuta si stim ce afaceri de success are mai ales cand e vorba de luat banu public. iarasi nu cred ca solutiile propuse de Lenuta or sa scoata caruta romaneasca din sant. dar ma tot gandesc cine ar fi fost in locul ei, presupunand ca in lispa ei Ministerul ar fi fost totusi infiintat (ceea ce nu cred). era probabil un hot, ca restul. si bou pe deasupra. asha ca dintr-un hot si o domana de moravuri indoielnice e parca mai usor de ales. Are si Limestone dreptate: macar Udrea face ce stie sa faca si nu sta ca proasta: misca si ea ceva. acuma ca misca sau nu misca bine...finalitatea e aceeasi.
si pina la urma nu cred ca tine de Ministerul Turismului sa faca drumuri ci sa promoveze cat mai bine ceea ce avem. si daca avem manastiri bune si alea. si daca avem cazinouri bune si alea. si daca avem fetite, bune si alea. si apoi iarasi o vizita la manastire sa iti speli pacatele. la partea cu cazinouri eu as insista ceva mai mult, ca vad cum merge treaba in rahatul ala de Las Vegas. dar acolo e o intreaga industrrie nu doar 3-4 hoteluri care au o ruleta si 5 scaune cu pacanele.
sa reiau ideea doamna lenuta face si ea ce stie mai bine: nu ataca problema de fond ci da cu fardu'.
e bine, e rau? ca se cheltuiesc niste bani eu zic ca sumele sunt mici comparativ cu ceea ce se cheltuie cu clientela politica care lucreaza in aceste ministere si cu contractele incredintate clientilor politicii.

Anonim spunea...

@limestone
dumnezeule, iti dai seama ca o buna parte din locuitorii amsterdamului vor arde in focul iadului, avand in vedere ca tolereaza si se bucura de toti banii adusi (si) de cartierul rosu ? ca sa nu mai vorbim de consumul de droguri ... ce mai, o sodoma a zilelor noastre. same for las vegas
despre cazinouri, nu stiu ce prieteni ai tu, da' mie mi-a soptit cineva care cica lucreaza in unul de pe aici (acu recunosc ca n-am fost in persona sa verific daca e asa sau nu) ca de cand cu criza asta s-au inmultit jucatorii. persoane fizice, adica
@chrystiansen
las-o asa cum a cazut
@sapte si nelu
cum asa tradatorilor, voi nu "buy rromanian" ? mergeti si lasati banii castigati in tara la straini ? tz tz, not good, not good
si despre ce tara vorbiti, croatia ? e aceeasi care a trecut printr-un razboi civil acu cativa ani ? care in HDI e cu vreo 15 locuri deasupra rromaniei ?

nelu pionieru spunea...

cateva poze din croatia,tisno facute anul trecutcanadiene, cu cea mai mare placere ne lasam ieuroi in aceasta tara, care e vai mama ei , nici macar membra uie nu e. nici nu stiu ce dreacu de turism au fara un ministru ca udrea.

limestone spunea...

O solutie foarte buna:

Rodica Culcer, Evenimentul zilei: Alta solutie este mutare alegerilor din ziua de duminică undeva în timpul săptămânii, pentru a atrage la urne electoratul urban şi activ, care părăseşte oraşul în weekend. Nu degeaba britanicii votează joia, iar americanii marţea. Electoratul urban activ nu este însă şi cel al PSD, partid care s-a declarat deja ostil unei astfel de schimbări. Cum toţi suntem, de douăzeci de ani, prizonierii PSD, probabil că alegătorii cu alte opţiuni decât cea social-democrată vor rămâne în continuare la cheremul electoratului rural, neşcolit şi dependent atât de pomenile electorale, cât şi de ajutoarele şi subvenţiile venite de la stat.
A propos, unde mergeţi în weekendul lung de Rusalii - la mare, la ţară sau la Paris? Să nu-mi spuneţi că mergeţi la vot, că nu vă cred.

Anonim spunea...

aud pe la stiri ca au inceput iuropenii sa nu va mai placa ... Schadenfreude, Schadenfreude, Schadenfreude :D

nelu pionieru spunea...

io o stiu p`aia cu : șnelă, șnelă das is guuud

Anonim spunea...

limestone, doar nu credeai ca au inventat rromanii roata. si la noi tot marti sunt alegerile. numai ca problema prezentei slabe la vot a oamenilor "educati" (vorba vine) de fapt e mult mai profunda, si tare mi-e frica ca mutarea alegerilor in timpul saptamanii va face si mai rau, oamenii muncii si asa vin stresati de la servici, crezi ca mai au chef sa se miste pana la sectia de votare ?

Unknown spunea...

@nelu
dragutze poze. si astia sunt saraci ca si noi. vad ca nici pet-uri nu isi permit, ca nu vad urma de ele. (sau ca sa citez o zicere americana" este pe aici o vorba: "she is so poor, she could not even afford implants", o adaptam la situatia de fata). chiar asha, de ce la ei se poate si la noi nu? dar pina la urma poate are ceva dreptate si Canadianu, cand zice el ce zice de noi. ca ne place sa mergem sa vedem in Grecia, Croatia, Turcia cum e, dar pentru aia tot mergem la mare, platim preturile lor nesimtite, beneficiem (daca se poate utiliza termenul asta care are deja o conotatie pozitiva) de serviciile lor de rahat si mergem si a doua oara. pai asha e clar ca isi zic baietii ca fac o treaba buna si nu schimba nimic.
sau ce meseriash e la Felix, stai cu kuru in apa calda si bagi ceafa de porc, visul romanului. am vrut sa preluam de la americani visul american cu casuta cu gardulet alb, nu a iesit si ne intoarcem la credinta: credinta ca ceafa de porc (la purtator si la restaurant) e intruchiparea suficientei romanesti. ceafa de porc si cum ne dovedeste vanghelie, micul pe bon. Foarte tare Vanghelie asta, un fin cunoscator al firii romanesti, cred ca o sa il pun linga Caragiale, la connoisseuri.
ce altceva mai preluam de la americani? ca deja Valentine's day, Halloween si alte rahaturi comerciale le-am luat. pai pe astea ar trebui sa le promovam atunci?
cand mai vine vorba de Romania sunt surprins sa vad ca au mai auzit americanii nu numai de Brancusi, Nadia, Hagi, Mutu (ptiu, Satana daca ai ajuns sa stai linga nume ca cele anterioare), manastiri bucovinene si fete faine. ca le plac muierile noastre fata de tancurile lor. macar nu au atitea aere de pe fasole in cap. asha ca daca tot ii invita Lenuta la calareala sa vina sa calareasca. ca or fi caii lui Limestone sau "filipineza" lui Canadianu versiunea din ferentari...daca ajuta la economie. unii scot bani din piata seaca, noi ii vom scoate din "vorba ceea". pai nu e adevarata vorba ca face mai mult o femeie cu "vorba ceea" decat fac 10 barbati cu spatele? ce e, slanina sa se gate?

Unknown spunea...

scuzati mica cacofonie, da daca tot era vorba de Mutulica treaca de la mine.

nelu pionieru spunea...

si ca sa nu ziceti ca nu sunt patrihot si ma duc sa vad cetatile altora, anul trecut am fost la Rasnov. frumoasa cetate, dar se mai tine din mila Domnului. veceurile le gaseai dupa putoare emanata iar faza cea mai tare e ca nu prea aveau usi ori nu mergeau pt. ca am trecut prin dreptul lor si un cetatean statea bine cracant si facea pish. bine ca nu se caca ca poate ne cerea si hartie.
iar povestea fantanii e si povestea rromanici : cica a fost sapata de 2 prizonieri turci. va dati seama cat au rabdat de sete si cat au pandit pana sa ii prinda pe bietii turci ? partea nasoala e ca in 1850 i s-a rupt roata si a fost abandonata. probabil ca nu au mai reusit sa prinda alti turci care sa le faca roata.

... in budapesta am vazut niste panouri mari cu poze in care erau podurile (elisabeta, cel cu lanturi) facute praf de nemti la razbel. ai dracu unguri le-au facut la loc, pai la noi le infingeau o pancarda pe care scriau "Marturie a barbarismului nazistilor" si terminau povestea. sau prindeau 2 nemti si ii puneau sa le faca la loc.

Anonim spunea...

acu ceva vreme v-am promis poze cu gratarele din balcoanele canadiene. azi am fost in oras sa-mi caut role, si am luat si aparatu, so here you have it. njoy ;)

Anonim spunea...

mie mi-e cam flica di doamna ministru

Dorin spunea...

http://www.cotidianul.ro/fratii_negoita_ieftinesc_apartamentele_cu_peste_38_000_de_euro-83608.html

Astfel, la începutul acestui an, un apartament de două camere cu o suprafaţă construită de 73,5 metri pătraţi costa 94.000 de euro, acum acelaşi apartament poate fi cumpărat cu doar 56.000 de euro.

Dorin spunea...

http://www.cotidianul.ro/
fratii_negoita_ieftinesc_
apartamentele_cu_peste_
38_000_de_euro-83608.html

AristotelCostel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
elzorab spunea...

canadianu, totusi urate sunt blocurile alea. le vand si pe la vancouver si ma tot gandesc cine le-o fi proiectat :)

elzorab spunea...

"Preţurile au ajuns la limita maximă, sunt mai mici cu 35%, mai mult de atât nu vor mai scădea“, ne-a spus Ionuţ Negoiţă"

pe cuvand pe pionier?

nelu pionieru spunea...

saracu` a spus adevarul : Preţurile au ajuns la limita maximă . asa este, de acum incolo o sa tot scada si mai e mult pana la limita minima.

Anonim spunea...

urate, neurate, is scumpe cu draci, futu-i in gura de asiatici care vin cu valizele cu bani din hong kong si le iau cu banu jos

elzorab spunea...

stiu ca sunt scumpe, am un prieten in vancouver, merg des pe la el, dar tot timpul ma mir de cat de urate sunt... :)

elzorab spunea...

dar parca asiaticii se profilasera pe vancover, tu nu esti acolo, sau gresesc?

Anonim spunea...

Sloganul care a luat Land Of ChoiceSimplu, din viata si la obiect! Asa se face marketing nu cu un cantec lalait si poze.

nelu pionieru spunea...

"...iar ăla mic cu chiloţi albi, care găseşte cele mai simple, normale şi ieftine modalităţi de a-l îmblânzi pe Tom, sunt austriecii."

mai degraba ala micu in chiloti albi e poc si gaseste cele mai tampite metode de a intra si mai mult in rahat. iar la toamna chilotii lui vor fi maronii in cur.

Anonim spunea...

elzorab, pai da, sunt in vancouver, de ce zici ca nu as fi ? cand mai dai pe aici poate iesim la o bere, da=mi un mail la viitorulsunabinee@gmail.com, sa pot sa-mi caut din timp bilet de avion suceava-vancouver :P

Anonim spunea...

La sfârşitul lunii aprilie "n-am fost departe" de a nu putea plăti salariile şi pensiileSchadenfreude, Schadenfreude, Schadenfreude

Anonim spunea...

60% dintre medicii români vor să plece din ţară, potrivit unor studiiHUO !!! TRADATORII !!! AU FACUT SCOALA PE BANII STATULUI SI ACU PLEACA !!!

elzorab spunea...

ma gandeam eu ca esti in vancouver, prea imi erau familiare turnurile alea...initial am crezut ca esti pe coasta de est...
lasa, mergem la o bere si niste mici adevarati, la restaurantul romanesc din gastown. ai fost?

elzorab spunea...

http://www.gastown.org/history/index.html

elzorab spunea...

link-ul nu e pentru tine ci pentru ceilalti, sunt convins ca stii fiecare coltisor din gastown....

elzorab spunea...

http://www.romanialibera.ro/a153360/boc-la-sfarsitul-lui-aprilie-n-am-fost-departe-de-a-nu-putea-plati-salariile-si-pensiile.html

incep sa am ceva indoieli cu privilre la mister boc asta.
adica doreste pastrarea locurilor de munca in administratie, toate platite regeste pentru munca zero, dar il doare-n cott de sectorul pricvat, de cei acre ar chiar face cate ceva. o sa ajunga ca si in detroit. jumate tara de someri, cealalta jumatatea angajata la stat, iar fmi o sa le a de bani sa-i plateasca pe toti....bleah, multa prostie...

elzorab spunea...

http://www.libertatea.ro/stire/sotii-care-au-decis-sa-si-curme-zilele-inmormantati-separat-239511.html

vin zile grele si triste...

elzorab spunea...

"IMOTRUST vinde teren in Sopor, 5755mp, URGENT, cumparat cu credit la 175000euro, se vinde la 100000euro. Utilitati: gaz, curent la 500m."


afaceri-afaceri....

Anonim spunea...

elzorab, inca n-am ajuns la restaurantul romanesc din gastown, ca nu ma dau neaparat in vant dupa produsele "de acasa", eu merg mai mult cu turma asta canadiana. dar cu prima ocazie cand ajungi prin zona, cu placere.
azi am fost sa beau o bere la un prieten din abbotsford, ocazie cu care am mai pus niste poze cu gratarele din balcoane, sa se vada dom'le ce nesimtiti sunt canadienii astia, cum fac ei fum si galagie
tot azi mi-a trasnit prin cap sa caut ce preturi sunt la case in mission. de ce mission ? pen'ca e ultima statie de la west coast express, cu care intr-o ora ajungi in downtown, si ma gandeam ca nu m-ar deranja o ora de naveta cu trenu' daca mi-as lua o casa acolo. accesati si voi linkurile si dati-va cu parerea. si bineinteles tineti cont ca vancouverul si zona adiacenta e cea mai scumpa din Canada ...
morala ? sa traiti bine, hă hă hă ;)

Anonim spunea...

am uitat sa precizez ca unele din casele care au iesit la cautare sunt in blocuri din lemn, ceea ce s-ar putea sa nu fie pe placul unor anumiti rromani ... ca si mancarea cu gust de plastic, rosiile de la walmart sau telefonia mobila scumpa :P

Anonim spunea...

elzorab spunea..."IMOTRUST vinde teren cumparat cu credit la 175000euro, se vinde la 100000euro"
nah, nu stii vorba aia din batrani ? pierzi, castigi, negustor te numesti :))))
Schadenfreude, Schadenfreude, Schadenfreude

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=1FYl9p3VYNg&NR=1

Poftim imn!

mobutu spunea...

@gore,
"asha ca dintr-un hot si o doamna de moravuri indoielnice e parca mai usor de ales."Mda, numai ca udrea este o doamna de moravuri indoielnice hoaţă!!!

ionut spunea...

http://www.cotidianul.ro/elena_basescu_i_a_daruit_unui_batran_un_scaun_electric_video-83825.html


Special pentru limestone: si ea candideaza!!!!

limestone spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
limestone spunea...

@ Ionut esti cam prost .....eu daca iti zic scaun electric tu de ce te gandesti intai la varianta morbida a acestei expresii ? De ce nu te gandesti la un scaun electric cu roti pentru handicapati? In occident sunt foarte folosite, vezi batrani folosind asa ceva la tot pasul. Tu cand ai fost la azil ultima data sa le duci batranilor ceva din partea ta, chiar si o cutie de table cum a facut EBA? Dupa ce faci o vizita la un azil de batarani cu o floare macar, sa rezisti 10 minute in mirosul de pisalau de acolo si sa vezi esenta decrepirii si decaderii umane fara sa ti se faca sila,atunci sa comentezi. Sti cat costa un scaun electric, sac, ? Doamana Basescu a gasit bani sa cumpere unul pentru un batran. Iar tu vasnic and hopeless chibit te apuci sa comentezi o chichita. Tu la un scaun dotat motor electric cum i-ai spune?

limestone spunea...

@Ionut...cred ca ai vazut prea multe filme americane. Cate scaune electrice ca unealta de ucis exista si cate scaune electrice pentru batrani si handicapati exista in lume? Stop watching movies, get a real life boy !

mobutu spunea...

Ideea este sa donezi total dezinteresat si in liniste, nu in scop electoral si sa mai faci si tam-tam din asta.

limestone spunea...

@Ionut Cate filme americane cu scaune electrice crezi ca a vazut acel batran nefericit din azil care a beneficiat de scaunul electric daruit de doamna Basescu?
Crezi ca acelui batran i-a pasat vreo clipa de analogia din capul tau patrat sau al ziaristului care a scris acel articol? sau crezi ca s-a bucurat pana la lacrimi acest lucru dandu-i o mobilitate de miscare pe care o pierduse de ani de zile de cand sa zicem zacea numai in pat. Sunteti penibili cand speculati toate nimicurile..

limestone spunea...

@mobutu..nu uita ca politicieni prin prisma faptului ca sunt mediatizati intens pot reprezenta un exemplu bun de urmat. Uite ca poate maine te bate si pe tine Mobutu gandul sa te duci la azil si sa daruiesti batranilor perechea ta de manusi sau aparatul de radio vechi care-ti prisoseste...

ionut spunea...

limestone

Renunta, ca te faci de ras!
Ala se numeste carucior electric pentru persoane cu handicap( invalizi).
Tasteaza simplu pe net: scaun electric si-ai sa vezi ce-ti afiseaza.
Sau, sa ne spuna ceilalti participanti la discutie, la ce se gandesc ei prima data cand aud cuvintele "scaun electric"?

In alta ordine de idei: nu mai voi lauda niciodata cu actele mele de caritate. Adevaratul act de caritate se face in anonimat, altfel e doar publicitate.
Repet: TACI, c-ai atins limita ridicolului!

@all
"Scaunul electric" chiar ar putea fi o solutie...pentru unii!

limestone spunea...

Fireste ca poti sa te duci la un azil de batrani in scop caritabil doar daca doamne fereste esti nebun si nu te oripileaza mirosul sau mizeria umana de acolo, am mai zis. Mai bine stai acasa pe laptop si ironizezi din taste asemenea apucaturi ciudate ale altora fie ei din intamplare politicieni..

ionut spunea...

limestone

Scaunul electric nu e "varianta morbida", e cea corecta pentru cei care ajung sa se aseze in el!

ionut spunea...

limestone

Cand te duci la un azil de batrani , intr-adevar in scop caritabil, nu spui nimanui, nu te lauzi cu asta nicaieri, nici pe blog, nici la televizor!

ionut spunea...

@all

"... Şi prin baremul pe care l-au construit, m-au asigurat că NICIUNUL dintre elevii noştri N-AU nimic de suferit..."

Doamnelor si domnilor: Ecaterina Andronescu, ministrul invatamantului!

Stau si ma intreb, daca nu cumva, chiar NICIUNUL dintre ministrii cabinetului boc N-ARE ce cauta acolo.

limestone spunea...

ionut...dar puterea exemplului nu are efect aici? Poate ca din milioanele de romani care belesc ochii la tembelizor vazand-o pe EBA(Cu mica ei greseala gramaticala cu tot) si-au dat seama ca pot face si ei acest lucru si poate ca a doua zi s-au dus la un orfelinat sa doneze ceva, un zambet, o vorba buna, un lucru nefolositor din casa..

x spunea...

Avem o cunostinta de familie cu un apartament de doua camere "ultra-central", pana in noiembrie il inchiria cu 500E/luna, de atunci tine la pret si asteapta sa pice "grangurul", si ca piata sa-si revina.
I s-a explicat ca daca-l scotea la 350-400E, gasea chirias si iesea pe plus, acum ar trebui sa inchirieze cu 7-800E pentru restul anului, ca sa-si compenseze cele 5 luni in care a tinut casa goala. Basca impozitul, intretinerea, cablu pe care le-a platit in aceste luni. Dar, culmea! piata ofera... tot 350-400, poate pentru ai face in ciuda.

Dar ce s-ai faci, asa e cu speculantii de case - nu concep ca acum banii nu mai vin stand degeaba si terorizand pe cate un amarat de chirias.

michee spunea...

@limestone

Iei bani buni macar de la PDL ca sa postezi aici? Sau esti prost de-a dreptul si o faci benevol.....

Nok spunea...

@michee

Te-ai prins, limestone e unul din acei "formatori de opinie" platiti gros de PDL ca sa combata "adversarii" pe forumuri si bloguri.

Din cate i-au scapat lu Mitrea PSD-ul are o intreaga celula cu scopul asta exact ca sa faca fata PDL-ului ce-i nimicea pe online.

Paca ca sunt atat de prosti si se dau de gol instantaneu ca limestone asta care ne-a amuzat tot uichendu.

Javruta mica se gudura si el pe langa cine-i da sa pape...

nelu pionieru spunea...

avand in vedere ca prin reactiile sale de ultras mai mult le face rau portocaliilor, eu cred ca 100% face parte din celula pesedista.
asa cum se zicea si pe blogul Romania obiectiva, nu cred că portocalele angajează asemenea personaje care mai mult le fac deservicii .

limestone spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
limestone spunea...

@nok
Javra e mamica ta care te-a facut atat de prost.
N-ai citit mai sus ca n-am nici o treaba cu vreun partid sau cu statul roman. Pentru stiinta ta sunt inginer si nu lucrez in tara lucrez afara cu firme occidentale de 15 ani incoace. Da probabil ca sunteti voi psd-isti si pnl-isti. Simpatizez cu persoane nu cu partide, ai inteles?

@michee
nu sunt prost dar benevolti-as "aranja" doar fata daca esti barbat, daca esti femeie ti-l dau pe Nelu Pionieru sa-ti faca ceva ca am inteles ca e campion la de-astea de agresat femei cu pantaloni-n vine..

nelu pionieru spunea...

limestone mars in gatu ma-tii de retardat jegos. esti atat de jegos in mortii ma-tii ca nu pot sa ma abtin si te injur ca sa pricepi mai bine ca nu ai ce cauta pe aici.
...mortii ma-tii de cacat bolnav ....

limestone spunea...

Asa ca sa muriti:
Evenimentul zilei:


Românii ar vota din nou cu Băsescu
LIDER ÎN SONDAJE
Traian Băsescu este pe locul întâi în preferinţele românilor pentru un nou mandat la Cotroceni, cu peste 38% din voturi, potrivit ultimului sondaj INSOMAR privind intenţia de vot, comandat de RTV. Băsescu este urmat de Mircea Geoană şi Crin Antonescu, care se află aproape la egalitate, cu 20% din voturi.

limestone spunea...

Ma intreb voi cu cine o sa votati, cu pacaliciul de geona, cu repetentul Crin? Sau cu printul Duda bufonul?Sau poate mai rau cu Vadim Tudor
Dupa ce ca a facut o facultate foarte usoara, de educatie fizica si sport, Crin Antonescu a mai si ramas repetent 2 ani !
Votati repetentul !

ionut spunea...

"@michee
nu sunt prost dar benevolti-as "aranja" doar fata daca esti barbat, daca esti femeie ti-l dau pe Nelu Pionieru sa-ti faca ceva ca am inteles ca e campion la de-astea de agresat femei cu pantaloni-n vine.."

No comment!
Pentru a polemiza cu asemenea indivizi, trebuie sa cobor prea mult nivelul, lucru care e pierdere de vreme si pe care n-am chef sa-l fac (e munca in zadar, are creierul spalat, asa cum altii il au murat in alcool).
Imi cer scuze participantilor blogului si lui manole ca "i-am dat apa la moara" individului.

limestone spunea...

Daca eram vreun ultras platit de cineva, partid, persoana nu aveti grija ca mai intram cu 2-3-4 nick-uri pe blog sa-mi sar singur in ajutor, dar uite ca sunt singur.....
Dar nu-i nimik, ne vedem la toamna, sa vedem cine va rade mai bine..

limestone spunea...

Ionute te cred ca tu nu ai rezolva la o adica problemele barbateste, fata in fata in caz ca cineva te-ar jigni pe strada sau oriunde dupa cum a facut ilustrul necunoscut(a) Michee cu mine. Nick cu care nu schimbasem vreo replica vreodata pe acest blog. Si sti de ce n-ai riposta barbateste? Pentru ca esti un las. Uitat-te in urma si vezi care sunt ultimele trei persoane de care te-ai luat aici pe blog. Toate trei femei: Elena Basescu, Udrea si Ecaterina Andronescu. Ce crezi ca ar spune un psiholog despre asta?

Dar uite, noi participantii de pe blog in frunte cu manole te iertam pentru tot..

limestone spunea...

Arabia Saudita: cinci criminali au fost decapitati duminica

Cinci membri ai unei bande, patru sauditi si cu ciadian, condamnati la moarte pentru o serie de crime, au fost decapitati duminica la Medina, orasul sfant din vestul Arabiei Saudite, a anuntat Ministerul de Interne, intr-un comunicat citat de AFP.

Manole, in loc sa sustii prostitutia mai bine sustii adoptarea pedeapsei cu moartea in Ro..

limestone spunea...

Emil Boc: Vom analiza impactul introducerii impozitului forfetar *Nicio lege nu este eterna in Romania

Premierul Emil Boc a declarat, sambata, la Realitatea TV ca va verifica impreuna cu ministerul Finantelor impactul impozitului forfetar asupra firmelor. El a aratat ca, prin introducerea impozitului minim, a fost ales "raul cel mai mic", fiind evitata astfel majorarea TVA sau a cotei unice de impozitare. Intrebat daca sunt sanse ca la toamna acest impozit minim sa dispara, Emil Boc a raspuns ca "orice lege nu este eterna in Romania, cu atat mai putin in perioada de criza".

limestone spunea...

Nu ratati la toamna, oferta de oferta:


Oferta PRM: Vadim presedinte si Becali premier

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat, sambata, la Iasi, ca va candida la Presedintie si in eventualitatea castigarii alegerilor Gigi Becali va fi propunerea pentru postul de premier, informeaza Mediafax.

michee spunea...

@nok

logic ca e platit gros, e evident...
Ca e de la PDL sau PSD prea putin conteaza ptr mine....

@limestone...

Cand vezi ca toata lumea-ti sare in cap nu mai bine te duci la culcare? Sau esti platit per post ca vad ca bagi din gros?....Mascul feroce ce esti...

limestone spunea...

Imi sar in cap toti lasii si misoginii care de saptamani intregi nu stiu sa latre decat la femei, Udrea si Elena. dar au dintii tociti si nu pot sa muste, asta e bine.

Anonim spunea...

Nu se poate introduce o limita de posturi/persoana/zi ?
E nevoie de o diversitate a opiniilor, deja cativa indivizi au sufocat comentariile cu debitul lor de ineptii - probabil ca n-au ceva mai bun de facut decat sa se certe cu prietenii imaginari de pe internet.

elzorab spunea...

cunosc putine acte mai scarboase decat ceea ce a facut baseasca. da, daca ar fi daruit 10 000 de "scaune electrice" tuturor celor care aveau nevoie, era un gest care trebuie considerat, dar a lua un batran(norocos, dar cu ce e el mai deosebit decat ceilati 9 999?)si a face parada cu fapta ta pentru ca ai interese, e de-a dreptul scarbos.

deci, cheltuiec acum 2000 de dolari, iar apoi cand ajung intr-o pozitie, o sa am eu grija sa recupereze de 1000 de ori investitia facuta. cam asa s-ar traduce. eu n-o intzeleg deloc pe pitzipoanca asta inculta si batuta in cap. ce o face sa creada ca e atat de importanta incat sa candideze? doar ca e fica de presedinte? la fel si udrea, amanta de presedinte. asta da clasa politica, copii, amante, nepoti etc...

Anonim spunea...

@limestone

Postul ti-e adresat tie dar cred ca altii vor intelege.
Pomana lui fies-a intr-o tara in care tac-so e nr.1 nu are nici o valoare. Pentru ca numarul unu asta trebuia sa asigure si scaune si table pentru batrani. DA ?
Campanie electrorala cu pachete de zahar, ulei si ciocolata nu fac si nu primesc decat retardatii!
Datoria astora de la putere era sa asigure toate astea fara circ.
Iar cine sare pe pachete, mici si bere din partea mea poate sa moara! Nu are demnitate!
Iar sectorul 5 e reprezentativ pentru tara asta unde Vanghele a castigat mandat dupa mandat cu pomeni fara a face absolut nimic in a imbunatati viata acolo.

limestone daca tu o apreciezi pe elena ca dat table si scaun electric unui mos, cand tac-sau a pus la pamant sistemul social si sanitar din Romania esti un "pomanagiu" de rromania!
Nah canadiene ca am scris-o!

Mi-e rusine cu voi!

AristotelCostel spunea...

Andrei Stroiescu are vreo opinie cu privire la tufa oranj?

Limestone, la toamnă numai inconştienţii vor râde, chiar dacă
"Bocs gavăr'mănt and hiz projecţ" e bottom-ul... politicii româneşti.

elzorab spunea...

chrys, supertare imnul, multumim pentru link :) :)

Manole spunea...

Nu şterg anumite comentarii - ştiţi voi care - ca să vă vadă lumea şi să vă (re)vedeţi şi voi cum vorbiţi.

Limestone în mod evident are chef să provoace. Poate că e agent portocaliu, cine ştie, chit că se jură că nu e. [Limestone, chiar mi-e greu să cred că eşti sincer. Sper, pentru binele tău, să fii plătit pentru a tasta mesaje online în care aperi gafele penibile ale Ebei.]

Anonim spunea...

Cu placere.:)
Sunt chibitz ce pana mea!

Anonim spunea...

ionut, te doare tare ? lasă mamă ca trece, mai iesi la un gratar cu prietenii si familia, mai asculti un dolanescu, mai vizitezi mamaia, si poate uiti cum te-ai facut singur de cacao
ia zi, cum mai e cu criminalitatea ? io inclin sa-ti dau dreptate, ia uite ce zic gardienii din orasul meu, vancouver, pardon, suceava : Ne apărăm vorbindu-i frumos, încercăm să aplanăm situaţia. si mi se pare normal, doar nici in anglia politistii (majoritatea, cu exceptia echipelor de interventie) n-au pistoale, spre deosebire de Canada, unde orice gealat are taser si pistol. din cauza criminalitatii ridicate, clar ;)

Marian spunea...

@rromanu de canada:
"tot azi mi-a trasnit prin cap sa caut ce preturi sunt la case in mission. de ce mission ? pen'ca e ultima statie de la west coast express, cu care intr-o ora ajungi in downtown, si ma gandeam ca nu m-ar deranja o ora de naveta cu trenu' daca mi-as lua o casa acolo."

Super case, mai ales astaTi se potriveste. Sa-ti iei :)

Costi spunea...

http://www.zf.ro/zf-24/64-de-firme-din-iasi-executate-silit-de-o-banca-intr-o-singura-zi-4316855/

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 297   Mai noi› Cele mai noi»

Rezultatul recensământului 2011 va accelera scăderea prețurilor pe piața imo?