miercuri, 17 octombrie 2012

Manole deputat?

Constituția României, art. 16.1:

"Cetățenii sunt egali în fața legii și a autorităților publice,
fără privilegii și fără discriminări."


[Sssst!... fraierii nu trebuie să știe că legea electorală încalcă flagrant Constituția
și este făcută în așa fel încât să permanentizeze la putere actuala clasă politică,
descurajând voit participarea partidelor sărace și a candidaților independenți.]


Ceea ce a făcut USL-ul azi, blocarea cu aroganță a întregului oraș ca să-și lanseze ei candidații lui pește prăjit, e un gest impardonabil, rușinos!

O să iau taurul de coarne și voi candida și eu ca deputat - și nu e o glumă! :) Bine, nu voi avea nici o șansă, fiindcă o voi face sub sigla unui mic partid de stânga care nu știu dacă a avut vreodată mai mult de 0,2% din voturi, dar candidatura mea va fi simbolică. Undeva în sectorul 1 din București. Într-un colegiu. Sincer să fiu, nu știu unde, pentru că n-am știut niciodată cum se împarte sectorul pe colegii. Mă voi dumiri eu.

Avantajul e că spre deosebire de statutul de candidat USL/PDL/PP-DD unde trebuie să-ți cumperi cu bani grei poziția (40-50.000 de euro, din câte am auzit, plus taxa anticonstituțională percepută de AER, plus materialele de campanie pe care ți le finanțezi singur), oamenii ăștia s-au oferit să plătească ei, din puținul lor (sunt, credeți-mă, un partiduleț foarte sărac), o parte din suma necesară înscrierii candidaturii (3500 de RON), doar să mă vadă candidând. O candidatură, repet, simbolică, „un om simplu pentru oameni simpli.” Ok. O accept. Sper, așa mi s-a spus, să fiu coleg de listă cu câțiva alți oameni simpli, dar cunoscuți publicului. Nu dau momentan nume, că nu e nimic sigur, în afară de mine. Rămâne de văzut câți bani se vor găsi pentru a plăti taxa anticonstituțională percepută de AER, pentru că mulți oameni simpli s-ar băga să candideze, dar nu au bani să-și susțină taxa și partidul nu poate disponibiliza decât o sumă foarte, foarte mică de bani, mai ales că mai trebuie să aibă și niște candidați pe ici, colo, prin țară, nu doar la București. Probabil or să fie în total 5-10 candidați la nivel național, adică de vreo 50 de ori mai puțini decât or să aibă bandiții ăștia mari, care își permit să blocheze traficul în mijlocul orașului și să închirieze Parlamentul ca pe terasa lu' mă-sa și lu' tacsu' pentru că vin sociopata de Merkel și cu maoistul de Barroso „în vizită de lucru”.

Habar nu am în ce va consta campania mea, în primul rând fiindcă în timpul zilei muncesc, am treabă, și e de la sine înțeles că spre deosebire de „politicieni” eu n-am timp de idioțenii și deranjat lumea, deci cu siguranță nu îi voi sâcâi pe locuitorii sectorului 1 sunând la ușa lor și dându-le pixuri și pliante (sorry, dar nu sunt nici IKEA, nici de la Martorii lui Iehova) dar știu sigur că mesajul pe care îl voi promova va fi unul pentru mai multă democrație. Suntem, și nu exagerez, ca la 1900 - mai lipsește să li se ia dreptul la vot femeilor, să se revină pe față la votul cenzitar și, ce mai, chiar că ne facem de râs în toată Europa.

Nu se poate să ne mai lăsăm călcați în picioare ca viermii de toți ăștia care poposesc, vremelnic, la putere.

Mai multe amănunte în câteva zile, și mă tem că va trebui și să facem / faceți cunoștință cu mine.

PS. Văd că s-au adunat și mailuri... cu scuzele de rigoare, dar pe mailul făcut pentru acest blog mai intru din an în Paște, fix când mai bag câte un post.

13 comentarii:

mihai spunea...

politicienii astia ne-au futut atata timp si o sa ne futa in continuare si noi ne plangem ca s-a blocat circulatia din cauza lui merkel ?!?
sau poate e mai bine cand se blocheaza la meciuri gen romania - holanda !!!
come on man , manole !

Manole spunea...

Ai înțeles greșit. Nu mitingul m-a deranjat (de fapt a umplut paharul) ci aronganța.

dorians spunea...

Bravo Manole,

Felicitari pentru idee. Eu te-as vota dar sunt in sectorul 2. L-am votat si pe Nicusor Dan.
Daca nu o sa am pe cine vota nu ma mai duc la vot. Sau o sa votez partidul primarului Sibiului pt Parlament. Daca nu avem oameni de valoare sa ne conduca germanii.
Felicitari pentru blog. Il citesc de vreo 4 ani.

Anonim spunea...

sincer, desi sunt de dreapta in conceptie si gandire(deh, am sub 30 de ani...), desi din punct de vedere politic nu avem aceeasi vedere... ai fi avut votul meu. As fi vazut in cineva dorinta mea de schimbare. Asa cum am vazut-o in 2009 in roackerul remus cernea, si dupa votul ala imi pare mult mai rau decat dupa cel din 2004 care i l-am dat basescului...

Victor spunea...

Bravo Manole. Now we're talking!
Nu sunt in sectorul tau. Fa si tu un mic efort financiar, ca sa dai pixuri promotionale macar :)
@dorians Ai dreptate, eu aplic de multi ani faza cu votat nemtii.

cezar spunea...

Draga Manole, planul tau electoral are totusi 2 inconveniente
- va trebui sa iesi din anonimat, sa stie crestinii unde sa puna degetul
- o noua candidatura, inca un partid etc, per se, nu aduc cu sine mai multa democratie. Vezi Rusia, unde piata partidelor si candidatilor e infloritoare.

Dealtfel, nu-ti inteleg aversiunea pentru votul cenzitar. Acesta aduce in drept mai putine drepturi, dar in fapt aduce la putere pe unii (cu bani) mai spalati, gen Tariceanu, nu gen Becali/Diaconescu, odata cu ridicarea nivelului electoratului relevant. Ar disparea sacosa si in general mita umila. Chiar si electorul care si-ar vinde votul ar face-o pe chestii care sa conteze.

Eu as fi de acord, de pilda, cu o limita inferioara de 100.000 euro avere personala, pt. a conta politic (ar intra aici bani cash si investitii monetare/imo fara datorii, desigur).
Ca la americani :)

Unknown spunea...

Oferta de împrumut tarife reduse fără protocol în 72 de ore

Am acordă împrumuturi pentru oricine cauta ajutor financiar. Acesta este un împrumut între special în condiții foarte simple și precise pentru acest unele prevederi sunt făcute pentru buna desfășurare a procedurii. Rata dobânzii mea pe durata creditului este de 3% și de rambursare este lunar. Dacă în orice moment sunteti interesati, va rog sa ma contactati prin e-mail: cassandrabazarov@gmail.com

Anonim spunea...

Buna,
* Aveți finanțare proastă?
* Căutați investiții sau împrumuturi personale?
* Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile?
* Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă

Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit.
"REGINA FINANCE" este aici pentru a pune zâmbetul financiar pe fata ta,
Contactați-ne prin e-mail la: (reginafinance90@gmail.com).

Noi oferim tot felul de împrumuturi inclusiv

-Business Împrumuturi
-Împrumuturi ipotecare
-Imprumuturi personale
- Credite pentru studenți
  la o rată a dobânzii superlativă. Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut reputate, legitime și acreditate. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar.
Contactați-ne prin e-mail la: (reginafinance90@gmail.com).

Dr Purva Pius spunea...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

FAST LOAN OFFER whats-App +918929509036 spunea...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

BORROWERS APPLICATION DETAILS


1. Name Of Applicant in Full:……..
2. Telephone Numbers:……….
3. Address and Location:…….
4. Amount in request………..
5. Repayment Period:………..
6. Purpose Of Loan………….
7. country…………………
8. phone…………………..
9. occupation………………
10.age/sex…………………
11.Monthly Income…………..
12.Email……………..

Regards.
Managements
Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

Anonymous spunea...

VREAȚI NICIODATĂ UN SOCIETATE DE ÎMPRUMUT A AFACERII?

Am oferit peste 20 de miliarde de dolari în împrumuturi de afaceri pentru peste 30.000 de proprietari de afaceri la fel ca dumneavoastră. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi dreptul la împrumut de afaceri pentru a vă putea dezvolta afacerea. Serviciile noastre sunt rapide și fiabile, împrumuturile sunt aprobate în termen de 24 de ore de la aplicarea cu succes. Oferim credite de la o gamă minimă de 10.000 $ la un maxim de 1 miliard de dolari.

Te afli într-un pic de probleme cu facturile neplătite și nu știi în ce direcție să merg sau unde să te întorci? Dar despre găsirea unei firme de renume pentru consolidarea datoriilor, care vă poate ajuta să reduceți rata lunară, astfel încât să aveți opțiuni de rambursare la prețuri accesibile, precum și să respirați atunci când vine vorba de sfârșitul lunii și facturile trebuie plătite? Serviciul de împrumut instant este răspunsul. Reduceți plățile pentru a ușura
solicitați cheltuieli lunare. E-mail (instantloanservice60@yahoo.com)


Serviciile noastre includ următoarele:

* Împrumut de proprietate Achiziții
* Credite pentru camioane
* Imprumuturi personale
* Împrumuturi de consolidare a datoriilor
* Credite auto
* Credite de afaceri
* Împrumuturi pentru educație
* Credit ipotecar
* Credite de refinanțare
* Imprumut pentru casa

Vă oferim un împrumut cu o rată scăzută a dobânzii de 2% și o durată a împrumutului de la 1 până la 30 de ani pentru a rambursa împrumutul (sigur și negarantat). Nu țineți problemele financiare pentru dvs. pentru a nu fi stăpânul datoriilor sau stresul financiar. NOTĂ: Țineți minte că va dura doar mai puțin de 24 de ore pentru a vă procesa fișierul este 100% garantat, indiferent de Credit Score.We sunt certificate și intimitatea dvs. este 100% sigură cu noi. Nu vă faceți griji
împrumuturile sau finanțările.


Cu stimă,
Dr. Jorge Jimenez

Online spunea...

Do you want to see the best Online chat room where you get to meet Million of Pakistanis Indian, Americans, Germans, Canadians ? If you have been eagerly searching for the best online friendship websites where you can chat with Random Users all over the world and without any registration Here, we’ll be sharing the best Online Chat Room where you can chat with girls and boys and unlimited Random users and new chatters living in Pakistan, india, canada, usa, germany and This is not all, This is one of the famous Online chat room for girls and boys to meet, discuss, share ideas, date and even Marry. I promise you, this will be the best chat places where you get to meet others from your country and have countless fun online. Gupshup Family will also be offering Free Desi chat for Desi girls and boys who want to connect and get to know themselves more. and where you get to meet millions of other Pakistan's, and indian's with lot of fun masti maza so what you waiting for join us right now. Online Chat Room Pakistani Chat Room Indian Chat Room Desi Chat Room

May Lookman spunea...

O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a vrut niciodată să mai rămână cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat din răsputeri să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu era să vizitez un jucător de vrăji, pentru că și el a funcționat. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
3 Curățarea rupturii articulației.
4 herpes vindecă ierburi.
5 feluri de orez jeleu.
6 HPV leac medicament pe bază de plante.
7 Vindecarea diabetului.
8 recuperează-ți fostul.
9 Vraja sarcinii.
10 cura HTP.
11 Vindecarea aerului hepatitic.
12 Covid 19 coronia vires cure.
13) Tratamentul astmului.

Rezultatul recensământului 2011 va accelera scăderea prețurilor pe piața imo?