joi, 30 august 2007

Un pic despre agentiile imobiliare



Nu aş fi cinstit dacă nu aş apăra şi agenţiile şi pe agenţi.

Hai să o spunem pe-aia dreaptă: majoritatea agenţiilor imobiliare la care se duce un român obişnuit să-şi caute micul său coteţ supraevaluat sunt rupte în fund... rău de tot! De câte ori nu aţi avut prilejul să participaţi la vizionări alături de un agent în adidaşi care se deplasa cu troleibuzul dar care, altfel, vehicula sumele cu multe zero-uri în coadă cu o nonşalanţă atât de mare încât ai fi zis că e însuşi nepotul lui Gigi Becali?

Ori, dacă s-ar învârti atâţia câini cu covrigi în coadă pe piaţa coteţelor de bloc, credeţi-mă că agenţii de pe această piaţă ar avea ceva mai mulţi bani, măcar să-şi schimbe adidaşii cu nişte pantofi de la Carrefour. Realitatea e însă că o agenţie obişnuită nu învârte mai mult de 1-2 miliarde de lei vechi / an, ceea ce înseamnă o cifră de afaceri la limita supravieţurii. 30-60.000 de euro / an, maxim maximorum 100.000. Dacă o bancă vă aprobă dumneavoastră un credit de 70.000 de euro, sunteţi mai valoros decât o mare parte a agenţiilor imobiliare româneşti!

Structura obişnuită a unei agenţii e cam aşa: un patron-Dumnezeu, mic antreprenor de 2 lei care speră şi el, ca mai toată lumea de altfel, să facă la un moment tranzacţia vieţii sale (un castel în Spania, sau ceva asemănător); şi câţiva trepăduşi plătiţi destul de prost care muncesc la birou, răspund la telefoane, cercetează piaţa, se deplasează la vizionări etc. Cam toţi sunt frustraţi: patronii deoarece, a dracului piaţă imobiliară, se umflă şi se umflă dar castelul din Spania tot nu se-arată la orizont, iar trepăduşii fiindcă sunt plătiţi prost de tot, cât să-şi cumpere perechea de adidaşi cu care vă impresionează pe dumneavoastră.

Din păcate - şi asta e o altă problemă a pieţei - 95% din micii patroni de imobiliare nu au nici o competenţă de management şi habar nu au să gestioneze un cash flow, sau să imagineze strategii convingătoare pentru a-şi dezvolta pe termen lung agenţia. Actuala explozie a preţurilor le pune lor înşile afacerea în pericol, deoarece tranzacţiile se încheie tot mai greu şi pe mulţi îi paşte falimentul. Degeaba zici că vinzi un coteţ cu 150.000 de euro dacă: 1. nu ai exclusivitate pe el şi 2. vânzarea durează 6 luni. De altfel, cunosc o grămadă de agenţi care înjură printre dinţi scumpirile şi declară ei înşişi că treaba e groasă rău, deşi în faţa clienţilor sunt numai lapte şi miere şi au grijă să-şi lustruiască adidaşii pentru a-i face cât mai strălucitori.

Alţii s-au reprofilat, se ocupă acum în special de terenuri, la care preţurile încă sunt accesibile, deşi şi aici trebuie avută mare grijă fiindcă numai un tolomac ar putea crede că munţii României vor arăta vreodată ca la Chamonix. Anul trecut a venit la mine un norvegian care vroia, de dragul nevestei românce, să cumpere o casă de vacanţă undeva în Prahova. L-am dus să o vadă (bani cheltuiţi) şi la faţa locului, când a auzit preţul, a gogonat ochii şi a exclamat: "I know I'm fucking her [adică pe nevastă-sa] but this is fucking ridiculous!"

În concluzie... sigur, agenţiile sunt de blamat că duc lipsă de profesionişti, de la patroni - care ar trebui să ştie cum se conduce o afacere - până la trepăduşi, care habar n-au ce trebuie cu adevărat să facă, dar agenţii şi agenţiile imobiliare sunt printre ultimii care ar trebui blamaţi de actualul nivel al preţurilor. Dimpotrivă, o scădere cu doar 10% a preţurilor ar mări numărul tranzacţiilor efectuate, ar mări numărul celor care ar putea accesa un credit, ar creşte încrederea vânzătorilor că nu îşi vor pierde acoperişul de deasupra capului dacă vând prost acum (un alt subiect pe care îl voi dezbate) etc. Nu mai vorbesc de o scădere de 15-20% care probabil că ar duce la o sărbătoare generalizată pentru 90% din agenţi şi care le-ar permite, în fine, să-şi schimbe adidaşii cu nişte pantofi mai acătării.

38 de comentarii:

James spunea...

Salutare in primul rand.
Acum 2 saptamani am umblat si eu de nebun cu zeci de agenti pentru a-mi cauta apartamentul mult dorit luat cu banii cash (nu ma dau banii afara din casa dar decat sa platesc in 20 de ani de 3 ori apartmantul am preferat sa-l iau cu cash)

Am vazut feluri si feluri de agenti: Unii jerpeliti de iti era mai mare mila de ei , altii 'burtosi' care te plimbau numa' cu masina de la un vanzator la altul ...

Ce concluzii am tras:

.:1:. In timpul vizionarilor se gudura pe langa tine de te faci sa crezi ca sunt prietenii tai si te ajuta sa iei cea mai buna decizie . Cand te duci intr-o alta camera mai auzi pe la spate 'l-am dus la niste bombe asta sigur ii place si o sa-l ia..il mai presez eu' . M-am simtit furat si de acea am preferat sa ignor 'sfaturile agentilor'

.:2:. Fiind asa multe agentii au exclusivitate pe foarte putine apartamente maxim 3-4 pe categorie (nr de camere,zona .etc)Dupa ce le-ai vizionat pe alea pauza...

.:3:. Preturi total diferite ale aceluiasi apartament.Face-ti un experiment : Cumparati anuntul telefonic si anuntul AZ sau vizitati variantele lor electronice.Veti observa anunturi ale aceluiasi apartament (de ex etaj 9/11 comfort 1 , 52 mp , gresie faianta) cu diferente mari de pretz 80.000 la o agentie , 85000 la alta , 82.000 la alta .. E clar ca nu tin legatura cu vanzatorii sa afle tot timpul ultimul pret.

.:4:. Adaosuri foarte mari. La cat se ocupa ei de client un procent de 6% (3% de la vanzator si 3% de la cumparator) mi se pare foarte mare.
5000 euro la un apartament de 80.000 mi se pare foarte mult pentru jumatate de ora in care mi-l prezinta ..Ca o paranteza tot timpul am incercat sa trec peste agentii. Daca aveau un comision de 2% plateam fara probleme (In fond ce naiba ma costa actele la notar 1000 de euro .si sa dau 5000 la agentie e strigator la cer...) Pt cei carcotasi ..sa stiti care spun ca doar cumparatorii platesc comisionul (3%) ..sa stiti ca propietarii isi stabilesc un pretz la care se adauga 2%-3% impozitul + comisionul practicat de agentie ..asta apare pe piata la care agentia mai adauga comisionul cumparatorului..Deci la final tot eu il platesc......

.:5:.Neseriozitate. In una din zile dupa ce dimineata am cumparat ziarul de anunturi am inceput sa sun la agentii si sa las profilul la apartamentul care il cautam (2 camere, decomandat , peste 50 mp , balcon ,etaj, marja de pretz, zonele X , Y ,Z ). Am sunat peste 20 de agentii in acea zi iar ei mi-au spus politicos ca vor reveni dupa ce consulta oferta din baza de date.In acea zi si urmatoarele 3 nu am fost sunat de mai mult de 5 agentii.. Se pare ca pt ceilalti banii mei nu erau destul de buni...

.:6:. Nesimtire grava si taranism. Am sa inchei cu un SMS pe care l-am primit de la o agenta dupa ce am vizionat un apartament, i-am spus ca mai caut ,si dak nu gasesc ce imi place o sa revin cu un telefon:

"Daca te prindem la apartament iti rupem picioarele mai bine raspunde"

Concluzia : Atentie mare cu potlogarii astia de agenti si parerea mea e sa incercati ori agentiile cu exclusivitate ori siteurile cu anunturi de la particulari gen magazinuldecase.ro (au mai aparut 2 parca cu acelasi profil dar nu le retin adresa)


Numai bine

Anonim spunea...

La fel ca si AGENTII DE PAZA, TAXIMETRISTII , AGENTII IMOBILIARI sunt varza . De ce ? Pai toti cei care si-au pirdut locul de munca si nu aveau o calificare ceruta de economia actuala au ajuns ca mai sus. Deci ce sa ceri daca nu e de unde ? Astea sunt meserii pe care le faci intre doua locuri de munca serioase, sau esti student si mai scoti un ban de blugi. Nu e cazul soferilor de taxi, multora le place si independenta (oarecum relativa) oferita.

Anonim spunea...

Manole, spune-ne ce e cu contractele acelea de exclusivitate. Vreau sa-mi vand casa si am auzit ,vag, de contracte de exclusivitate. Ce implicatii au pentru vanzatori? Si ce ar trebui sa fie prevazut intr-un contract de exclusivitate onest? pe ce perioada se incheie?

Manole spunea...

Pai tu daca vrei sa vinzi in Romania anului 2007 nu are nici un rost sa te bagi intr-un asemenea contract daca nu e nevoie. Ce, te doare capul?

Daca totusi te doare capul du-te la o agentie care ti se pare de incredere si intreaba-i pe ei ce pret si ce timp de vanzare iti garanteaza daca le acorzi exclusivitate pe casa ta. Restul e treaba lor.

Anonim spunea...

care ar fi diferentele dintre un trepadus si un agent imobiliar respectabil?

Manole spunea...

nu în ultimul rând încălţările sunt o mare diferenţă...

Anonim spunea...

Cum ai reusit sa-ti faci publicitate la blog astfel incat sa poata fi gasit prin tastare cu cuvant cheie pe google si pe yahoo ?

Te rog mult ajuta-ma cu aceasta informatie.
Multumesc.

claudiu.cora@yahoo.com

Manole spunea...

@anonim: habar n-am. Mă ajută un prieten care se pricepe la internet mai bine decât mine.

Anonim spunea...

Da-mi si mie macar un indiciu (ask your friend). Ar fi foarte importantpentru mine.
Please.

Manole spunea...

Mă tem că dacă ar trebui să-l plătesc, ar fi scump al naibii. O să-ţi trimit emailul lui.

Anonim spunea...

intr-adevar, agentiile imobiliare lasa mult de dorit. patronii promit agentilor la angajare training gratuit, de fapt cateva sfaturi spuse la repezeala si ii trimit imediat pe teren. exista cateva cursuri dar, din cate am auzit, sunt slabute, te invata generalitati, marketing, management, principii generale ce se pot aplica la orice mica afacere, nimic specific agentiei imobiliare si meseriei de agent imobiliar. de altfel, cei ce le tin n-au lucrat in viata lor in imobiliare. Manole, nu ai fi interesat sa tii un curs pentru agenti imobiliari? poate online? think about it...

Anonim spunea...

Astazi am gasit pe forumul din Evenimentul Zilei un comentariu ca raspuns la un articol manipulator "70.000 Euro o garsoniera la periferie (Bucuresti)"

Iata mesajul cititorului:


SOLUTIA MEA
Sile (s.....i@yahoo.com), 2007-09-12 05:06:37
Oare cine mai pune botul la astfel de vrajeli de articole comandate si platite de agentiile imobiliare?
Astia chiar ne iau de fraieri oameni buni. Nu va mai lasati pacaliti. E timpul sa facem ceva, altfel vor continua sa-si bata joc de noi.

PROPUNEREA MEA
Haideti sa postam fiecare cate 10 (sau mai multe, depinde numai de imaginatia si timpul dvs.) anunturi imobiliare false (cu chilipiruri, ca sa-i atraga precum mustele la kk), sa se apuce sa caute, sa sune disperati aiurea, sa vada si ei cum e sa fii dezinformat, manipulat, dus de nas, prostit in fata, tzepuit etc. Puneti in anunt numere de telefon de la gari, autogari, diverse institutii unde de regula suna ocupat, sau pur si simplu numere ale unor telefoane publice unde nu raspunde nimeni. Dati adrese fictive, nume fictive, totul sa fie o aiureala, asa cum fac si ei. Faceti asta periodic, veniti cu noi "oferte" umpleti internetul de bazaconii, punetii sa munceasca aiurea. Daca tot pretind comisioanele alea nesimtite, atunci macar sa transpire serios.

Daca cel putin 100 de persoane vor face lucrul asta, macar odata pe luna, va asigur ca in maximum jumatate de an vom scapa de toata isteria asta imobiliara, cu cresteri aberante de preturi dictate de samsarii imobiliari.

Bineinteles ca samsarii vor critica propunerea asta. Au si motive, sunt in joc enorm de multi bani. Iar ei sunt fara mila cand e vorba de bani.

Spor la anunturi oameni buni!

Emiel ten Hoor spunea...

agentii imobiliare

Unknown spunea...

Numele meu este domnul Carter Collins, eu sunt un creditor privat, care da
împrumut la persoane fizice și juridice. Ați fost refuzat
de atât de multe bănci? Ai nevoie de finanțare pentru a stabili afacerea dvs.? Do
aveți nevoie finanțare pentru extinderea afacerii dumneavoastră? Sau ai nevoie de o
imprumut personal?. contactați-ne acum :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com

Debitori FORMULAR DATE

1) numele dumneavoastră:
2) SEX:
3) Țara ta:
4) ocupația dumneavoastră:
5) Stare civila:
6) Telefon:
7) venitul lunar:
8) Adresa:
9) SCOP:
10) CREDIT CERERE:
11) CREDIT DURATA:

Daca sunteti interesati sa ne contactati prin e-mail copie acest: cartercreditunionoffer.link@gmail.com
Salutări
Mr Carter Collins

Anonim spunea...

Vreau să apreciez pe Carl Logan de la Lucas Loan Împrumut Compania pentru a mă ajuta să cumpăr un împrumut, am împrumutul meu fără stres după acceptarea termenilor și condițiilor de rambursare a companiei. Dacă aveți nevoie de ajutor financiar, contactați-i prin e-mail.

E-mail: lucasloanlendingcompania@gmail.com
Ceapp: +1 (857)325-5437
Site web: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

Unknown spunea...

numele meu este Tomislav Gordić. Mama mi-a spus că trece prin internet și a dat peste o publicație a Centrului de împrumuturi de capital, care spune că împrumutul său acordă împrumut publicului larg la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%.

De aceea, am contactat compania prin e-mailul ei: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com care se află la publicația pe care a văzut-o mama mea și am solicitat un împrumut de 8.000 de euro pentru o perioadă de 2 ani. Compania mi-a răspuns și mi-a trimis toți termenii și condițiile companiei pe care am citit-o și am acceptat termenii.

După aprobarea cererii mele de împrumut, am primit o notificare de la banca mea că în contul meu bancar, la care am declarat lovitura, i sa creditat suma de 8.000 de euro.
Am finalizat rambursarea împrumutului la 18 decembrie 2017 și apoi am decis să solicit suma de 32.000 de euro pentru a-mi începe propria afacere, pe care am primit-o și în contul meu bancar, urmând aceleași proceduri. Am decis să includ și detaliile mele bancare pentru ca fiecare să știe că este adevărat și foarte real.

Mai jos sunt detaliile mele bancare:

Numele băncii: PBZ Slavonski Brod
Nume cont: Tomislav Gordic
Număr cont: HR6723400093202740084
IBAN HR6723400093202740084

Deci, vreau să folosesc această ocazie pentru a spune tuturor celor care caută un creditor privat pe internet, care este fiabil să contacteze Centrul de Credite de Capital prin e-mail: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
De asemenea, puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de ajutorul meu sau doriți să-mi puneți întrebări despre cum am primit împrumutul meu.
Iată e-mailul meu: [gordictomislav@gmail.com]

marie spunea...

Aceasta este o poveste adevărată despre mine, domnișoara Maria și doctorul Raj în spitalul narayana, care vinde un rinichi pentru bani și mi-a plătit o sumă de bani (cu suma de 290.000,00 dolari dolar) cu câteva zile înainte de efectuarea transplantului, am fost foarte sărac și mi-a fost greu să mănânc, am dat peste o mărturie despre cum doctorul Raj ia compensat foarte mult, datându-și rinichiul de către un ken Sean, care a spus că oricine este interesat
ar trebui să-i dea o încercare și să revin pentru a depune mărturie, am copiat e-mail ca (narayanahealthcare.in@gmail.com) și-l prin e-mail în mai puțin de trei ore am primit un răspuns de la Doctor și ne-am negociat și am luat un pas îndrăznea toate acordurile necesare, în alte câteva zile am fost plătit așa cum sa convenit de amândoi și am luat o dată pentru operație și mi-a operat pentru a salva pacientul fără probleme și am primit bani de echilibru, firmă, vă rugăm să nu ezitați să contactați spitalul (narayanahealthcare.in@gmail.com)
Problema mea financiară sa terminat în viață și am trăit fericit acum.

Unknown spunea...

Avez-vous besoin d'une aide finacia si oui, contactez-nous pour plus d'informations .markmorris153 @ gmai.com wattsapnum +2348136157965 Merci

Elena spunea...

Salutare tuturor!
Sunt Maria, locuiesc în prezent în Bălți, Moldova. În prezent sunt văduvă cu Doi copii și am rămas blocată într-o situație financiară în octombrie și a trebuit să mă refinanțez și să îmi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea baăncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar avea Dumnezeu, am fost prezentat unui Cooperativ Runs de către un bărbat al lui Dumnezeu, un creditor privat de împrumut care mi-a acordat un împrumut de 80.000 euro și astăzi sunt proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanție, fără cec de credit, niciun co-semnatar cu doar 2% dobândă și planuri de rambursare mai bune și program, vă rugăm să contactați domnul Dante Paola prin e-mail: dantecooperativehelp@hotmail.com El nu știe că fac asta, dar acum sunt atât de fericit și am decis să îi las pe oameni să știe mai multe despre el și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Îl puteți contacta prin e-mailul său: dantecooperativehelp@hotmail.com pentru apel rapid de chat sau whatsapp / +35677926593

Mulțumiri
Maria

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Bine ați venit la PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Scopul nostru este să oferim servicii profesionale excelente.

Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Te afli într-o mizerie financiară sau ai nevoie de fonduri pentru a-ți porni propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică și o afacere medie bună? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte institute financiare ?.

Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să obțineți serviciile pe care le meritați, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura eforturile pe cheltuielile dvs. lunare. Câștigă flexibilitate cu care poți folosi în orice scop - de la vacanțe, la educație, la cumpărături unice

Oferim o gamă largă de servicii financiare, care includ: împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi de afaceri, împrumuturi pentru educație, împrumut garantat ipotecar, împrumut negarantat, împrumuturi ipotecare, împrumuturi cu plată, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi comerciale, împrumuturi auto, împrumuturi pentru investiții, Împrumuturi de dezvoltare, împrumuturi de achiziție, împrumuturi pentru construcții, cu dobândă scăzută la 2% pe an pentru persoane fizice, companii și organisme corporative. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și dețineți-vă casa de vis, precum și cu sistemul nostru de împrumuturi generale

OFERIM TOATE CĂUTURILE DE ÎMprumuturi - SOLICITĂ ÎN CREDITURI AFFORDABILE.

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile despre împrumuturi;

INFORMAȚII PRIVIND BORROWER

1) Nume complete:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Venit lunar:
10) Următorul lui Kin:
11) Suma de împrumut necesară:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Data specifică pentru care aveți nevoie de împrumut:

Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut.
Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Cu stimă,
Doamna Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine cât mai curând

Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Numele meu este doamna Patricia Kingsman, suntem o nouă creditoare de împrumuturi legitime din 2020 și ne place să ajutăm orice organism care are nevoie de ajutor financiar pe care îl oferim de la 500.000,00 USD și 5.000.000,00 dolari și, de asemenea, acordăm împrumuturi în Euro mai sus, așa că, dacă aveți nevoie de ajutor, trimiteți cu drag ne trimiteți un e-mail pe: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut să poată avea loc acum veți fi cu împrumutul dvs. în următoarele 8 ore, este un transfer rapid și este în siguranță fără întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă sunteți interesat

E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea...

OFERIM TOATE CĂUTURILE DE ÎMprumuturi - SOLICITĂ ÎN CREDITURI AFFORDABILE.

Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Te afli într-o mizerie financiară sau ai nevoie de fonduri pentru a-ți porni propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică și o afacere medie bună? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte institute financiare ?. Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să obțineți serviciile pe care le meritați, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul lunar cheltuieli. Câștigați flexibilitate cu care puteți folosi în orice scop, de la vacanțe, la educație, la cumpărături unice. Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Oferim o gamă largă de servicii financiare, care includ: Planificare de afaceri, Finanțe comerciale și de dezvoltare, Proprietăți și credite ipotecare, Împrumuturi de consolidare a creanțelor, Împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi private, Împrumuturi de refinanțare a locuinței cu dobândă scăzută la 2,00% pe an pentru persoane fizice, companii și organisme corporative. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și dețineți-vă casa de vis, precum și cu sistemul nostru de împrumuturi generale Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

OFERIM TOATE CĂUTURILE DE ÎMprumuturi - SOLICITĂ ÎN CREDITURI AFFORDABILE.

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile despre împrumuturi;
- Numele intreg:
- Suma necesară:
- Durata împrumutului:
- Scopul împrumutului:
- Oras-tara:
- Telefon:
- Cum ați auzit despre noi:

Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Cu stimă,
Doamna Patricia Kingsman

Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine cât mai curând

Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Salutari..
Vă rugăm să ne contactați pentru împrumutul dvs. securizat și negarantat la o rată a dobânzii de 2%
........................................

Dificultatea economiei vă afectează anul acesta? Dacă răspunsul dvs. este da, atunci aveți nevoie de un împrumut. Sunt doamna Patricia Kingsman, proprietarul unei companii de creditare Oferim împrumuturi sigure și sigure la o rată a dobânzii de 2%.

* Sunteți stoarse financiar?
* Cauti fonduri pentru a achita credite si datorii?
* Cauti finantare pentru a-ti infiinta propria afacere?
* Aveți nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru diverse scopuri?
* Caută împrumuturi pentru a realiza proiecte mari?

Dacă aveți oricare dintre problemele de mai sus, vă putem ajuta, dar vreau să înțelegeți că acordăm împrumuturi la o dobândă de 2%.

* Împrumutați orice până la 95.000.000 EURO.
* Alegeți între 1 și 20 de ani pentru a rambursa.
* Alegeți între Planul de rambursări lunare și anuale.
* Condiții de împrumut flexibil
Vă rugăm, dacă sunteți interesat, verificați-ne din nou prin această adresă de e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vă promitem o garanție de 100% că veți primi împrumutul dvs. la sfârșitul acestei tranzacții de împrumut. Nu există nicio cec de securitate, nici un control de credit

Salutari
Patricia Kingsman
Firma de împrumuturi Patricia Kingsman

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Salutare tuturor,

Bine ați venit în viitor! Finanțarea simplificată cu compania de împrumuturi Patricia Kingsman.

Ați căutat opțiuni de finanțare pentru noile dvs. planuri de afaceri, căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea existentă, vă aflați într-o problemă cu facturile neplătite și nu știți ce drum trebuie să mergeți sau unde apelează la? Ai fost refuzat de băncile tale? Firma de împrumuturi Patricia Kingsman. spune DA, când băncile dvs. spun NU. Contactați-ne deoarece oferim servicii financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt (securizate și negarantate). Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumuturi.

Serviciile includ:

* Împrumut auto
* Împrumut acasă
* Împrumut pentru camion
* Credit ipotecar
* Împrumut de consolidare a datoriei
* Împrumut de afaceri
* Imprumut personal
* Împrumut pentru studenți.

Cu compania de împrumuturi Patricia Kingsman. puteți să vă luați la revedere de la toată criza și dificultățile dvs. financiare, deoarece suntem certificați, de încredere, de încredere, eficiență, rapid și dinamic.
E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Salutari,
Doamna Patricia Kingsman

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Suntem consultanți financiari care se ocupă de finanțele internaționale pentru orice cantitate de instrumente bancare. Ce zici de găsirea unei firme de consolidare a creanțelor de renume, care vă poate ajuta în reducerea ratei lunare, astfel încât să aveți opțiuni de rambursare la prețuri accesibile, precum și spațiu pentru a respira când vine vorba de sfârșitul lunii, iar facturile trebuie să fie plătite? Compania de împrumuturi Patricia Kingsman (patriciakingsman.loans2016@gmail.com) este răspunsul. Reduceți-vă plățile pentru a ușura eforturile pe cheltuielile dvs. lunare. Simțiți-vă liber să vă angajați facilitățile noastre închiriate, întrucât am acordat peste 2 miliarde de dolari în împrumuturi pentru afaceri către peste 25.000 de proprietari de afaceri exact ca dvs. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi împrumutul potrivit pentru afaceri, astfel încât să vă puteți dezvolta afacerea. Serviciile noastre sunt rapide și fiabile, împrumuturile sunt aprobate în termen de 8 ore de la aplicarea cu succes.

* Imprumuturi personale
* Împrumut de consolidare a datoriilor
* Împrumut de student,
* Împrumuturi pentru camioane
* Împrumuturi auto
* Împrumuturi imobiliare
* Refinanțarea împrumuturilor
* Credite de consolidare a datoriilor
* Împrumuturi pentru educație
* Împrumuturi agricole
* Credite corporative
* Împrumuturi de pornire a afacerilor

Oferim împrumuturi de la o gamă minimă de 5.000 de euro până la maximum 500 de milioane de euro, serviciile companiei de împrumut Patricia Kingsman vă vor oferi împrumut cu o dobândă de dobândă accesibilă de 2% și o durată de împrumut de la 1 la 20 de ani pentru a rambursa împrumutul (sigur și nesigur). Scopul nostru este să oferim servicii financiare excelente profesionale. Intermediarii / Consultanții / Brokerii sunt bineveniți să își aducă clienții și sunt protejați 100%. În deplină încredere, vom lucra împreună pentru beneficiile tuturor părților implicate. Nu vă păstrați problemele financiare pentru dvs. pentru a nu fi stăpân pe datoria sau stresul financiar, motiv pentru care trebuie să ne contactați rapid pentru o soluție la problemele dvs. financiare. Pentru noi va fi o mare bucurie când veți fi financiar stabil ..
Trimiteți-ne un e-mail prin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Cu stimă,
Doamna Patricia Kingsman.

Suntem certificați și oferim servicii rapide și fiabile….

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Mulțumesc lui Patricia Kingsman că m-a ajutat cu împrumutul meu, după ce au fost escrocați de 6 ori de oameni falsi care clamează să fie creditori de împrumuturi.

Numele meu este Viorica Waleis Viviana, sunt din România și locuiesc în orașul Constanța. În urmă cu o lună am căutat un împrumut online și am văzut diferite credite pe internet și cu câteva mărturii false și am aplicat de la ele și tot ce am primit a fost escroci am aplicat mai mult de 6 companii și am fost înșelat până la capăt. Așa că am renunțat la speranță până când am decis să verific din nou dacă voi găsi ajutor în timp ce căutam și m-am stabilit să caut o companie de împrumuturi legitime. Am găsit această companie numită compania de împrumut Patricia Kingsman. Am văzut o mulțime de mărturii despre care oamenii comentează. ea, dar pentru că am fost înșelată în mai multe rânduri, am crezut că este o înșelătorie, dar am făcut ceea ce mi s-a cerut să fac și am așteptat împrumutul meu, iar doamna Patricia Kingsman mi-a spus în mai puțin de 8 ore când sunteți cu împrumutul meu în siguranță, nu am crezut pentru că am crezut că este și o înșelătorie, așa că în acea zi era ora nopții în România și m-am culcat dimineața din cuib în timp ce m-am trezit am primit o alertă de la banca mea că există bani pe contul meu și imediat am sunat la banca pentru a confirma iar directorul bancar mi-a spus să vin imediat la bancă și m-am dus imediat banca s-a deschis în timp ce managerul bancar mi-a verificat contul, am văzut o sumă de 135.000,00 Euro și i-am explicat managerului meu că am solicitat un împrumut online și banca managerul a fost șocat dacă există st sunt o companie de împrumut real și legitim online, sunt atât de fericită, mulțumesc lui Patricia Kingsman, am decis să scriu pe internet pentru că am văzut alte persoane care o fac și mărturisesc despre această companie, de aceea postez acest mesaj online tuturor celor care au nevoie de împrumut, chiar dacă ați fost înșelat înainte de a aplica de la această companie și fiți sigur că această companie nu vă va da jos. Salutări pentru oricine care îmi citește mesajul și puteți contacta această companie prin e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com, de asemenea, folosesc Whatsapp, numărul care este +1 (575) 655-0066. Din nou, mulțumesc tuturor celor care îmi citesc mesajul și vă rog să fiți fericiți, deoarece sunt astăzi cu această companie, deoarece aduc mai mulți oameni în această companie pentru a vă ajuta.

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Salut tuturor sau oricui mă numesc Vlad Toma. Sunt din București România am auzit despre această companie numită Patricia Kingsman că ajută oameni cu împrumuturi din întreaga lume. Am fost căutat cândva un împrumut online și am fost înșelat de 2 companii care a fost fals și după acel moment nu am crezut niciodată că o companie de împrumut bună ar putea veni de pe internet, am crezut că toate sunt o fraudă până când am găsit această companie numită compania de împrumut Patricia Kingsman am găsit oameni care au depus mărturie despre această companie și am fost surprins de ce am făcut nu găsiți această companie la timp. Nu am crezut niciodată ce au spus oamenii despre companie până când nu am depus cererea și i-am încercat suma pe care o căutam era mare și era pentru o proprietate imobiliară suma împrumutului a fost de 10,5 milioane de euro și așa am aplicat și doamna Patricia Kingsman a vorbit pentru mine, dar având în vedere că împrumutul meu a fost mare, a fost nevoie de doar 15 ore pentru a primi creditul meu, mi-au spus că serviciul de împrumut este de 8 ore pentru a primi împrumut. Singurul lucru pe care mi-a spus să-l fac a fost să depun taxa de transfer bancar pe care banca urma să o folosească pentru a-mi transfera împrumutul în contul meu bancar atunci când mi-a spus că odată mi-a fost teamă că este o înșelătorie, dar am spus să mă dau o încercare am depus taxa de transfer, care a fost declarată și asta a fost depus în total în mai puțin de 15 ore am primit un mesaj de la banca mea că suma de bani care a fost de 10,5 milioane de euro a fost creditată în contul meu bancar și totul despre banii detaliile și de la cine a venit au fost, iată, a fost Patricia Kingsman care m-a ajutat când am văzut-o prima dată, am fost surprinsă, nu am crezut niciodată ochii, dar era adevărat. Așa că mi-am spus mie, de la alți oameni că compania a ajutat să depună mărturie despre faptele bune, mă las să fac din cauza mea că nu este ușor să văd o companie de împrumut legitim online în zilele noastre, astfel încât oricine de oriunde are nevoie de un împrumut online fără să fie înșelat să solicite de la această companie pentru că numai asta te pot ajuta, am confirmat-o și este adevărat că sunt atât de fericit și știu că această companie va face și mai mulți oameni mai fericiți decât mine. Puteți contacta această companie prin e-mail sau Whatsapp, dar am folosit Whatsapp pentru că a fost mai rapid adresa de mail a companiei este patriciakingsman.loans2016@gmail.com, iar Whatsapp este +1 (575) 655-0066. Mulțumesc tuturor salutărilor lui Vlad Toma din București România.

Anonim spunea...

Sunt atât de încântat ... Am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am obținut un împrumut. Am încercat un alt serviciu, dar nu am putut obține niciodată un împrumut din acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente și la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după ce m-am întâlnit cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 de euro, acum afacerea mea merge bine și vreau să știți astăzi acest lucru cu toții, deoarece acestea sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi în toată lumea. Luați legătura cu ei și nu pierdeți timpul cu acei creditori contactați cu amabilitate acest e-mail: elenanino0007@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Numele meu este doamna Patricia Kingsman, suntem noi creditori legitimi de împrumuturi din 2020 și ne place să ajutăm orice organism care are nevoie de ajutor financiar pe care îl oferim de la 500.000,00 USD și 5.000.000 USD și, de asemenea, acordăm împrumuturi în euro mai mari decât atât, dacă aveți nevoie de ajutor trimiteți-ne un e-mail pe: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut să poată avea loc acum, veți fi cu împrumutul dvs. în următoarele 8 ore, este un transfer rapid și este sigur fără întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă sunteți interesat

E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

cooperbridget spunea...

Dobre vijesti za sve zainteresirane za dobivanje kapitalnog zajma i drugih oblika zajma za razne svrhe. Koristimo mrežnu platformu za oglašavanje naše tvrtke kako bismo najavili široj javnosti da nudimo zajmove privatnim tvrtkama, pojedincima, vlasnicima poduzeća itd. niska kamatna stopa.
Ovim ćemo obavijestiti širu javnost da je naša zajmodava tvrtka globalna zajmodavna organizacija posvećena pružanju brzih osiguranih gotovinskih zajmova kvalificiranim pojedincima i tvrtkama po subvencioniranoj kamatnoj stopi godišnje. Pomogli smo brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili s financijskim poteškoćama širom svijeta. Kada se prijavljujete kod nas, prijavljujete se kod pouzdane tvrtke koja brine o vašim financijskim potrebama. Mi ćemo se pobrinuti za vas kroz cijeli postupak.

Dođite danas u naš ured ili nas možete kontaktirati putem e-pošte gospođe BRIDGET COOPER: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM

Možete dobiti sljedeće kredite od nas,
Zajam za poslovni kapital,
Osobna pozajmica,
stambeni zajam,
Zajam bez duga
, Obrazovni zajam,
zajam za osnivanje tvrtke,
Pojedinačni zajam,
Zajam za zdravstvo
Poljoprivredni zajam
Zajam za automobil

Slobodno nas kontaktirajte već danas i iskusite priliku za promjenu financijskog života koju nudi naša tvrtka. Budite svjedoci naših današnjih ponuda kako biste mogli obavijestiti druge koji trebaju zajam kako bi također iskusili financijsku slobodu koju imate.
Još jednom nas možete kontaktirati putem e-pošte gospođe BRIDGET COOPER: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM.
Hvala vam.

Marija Djorovic spunea...

Zovem se MARIJA DJOROVIĆ, dolazim iz ADA BR 10.32000, SRBIJA i želim zahvaliti gospođi Milki Dukić koja je posudila od ove dobre kreditne kompanije nazvane GUARANTY TRUST LONDATS. Čitao sam članak na internetu kad sam naišao na komentar gospođe Milke Dukić i kako se bez problema zadužila kod GARANCIJSKOG POVJERENIČNOG KREDITA i odlučio sam kontaktirati gospođu Milku Dukić kako bih dobio informacije o postupku kredita i ona mi je sve objasnila i bilo je vrlo jasno.
Nakon što sam kontaktirao zajmodavca putem: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com, a također i putem whatsappa na: +1(470)481-0039
Dobio sam obrazac za zajam koji sam popunio svoje podatke i slijedio sam procedure. Nakon odobrenja moje prijave, moj je račun dodijeljen zajmu. Ispod su podaci o mom bankovnom računu.

Naziv banke: NLB BANKA
Adresa banke: ZUPANA STRACIMIRA 39
Naziv računa: MARIJA DJOROVIĆ
Broj računa: 310-6100100053957-47

Ako trebate zajam od pouzdane kreditne tvrtke, ljubazno se obratite GARANCIJSKIM POVJERENIČNIM KREDITIMA, oni su najbolji.
možete me kontaktirati putem moje osobne e-adrese: marijadjorovic47@gmail.com
za više informacija i rado ću vam sve objasniti.

BiljanaTrivunovic spunea...

Sretna sam što ovo mogu podijeliti na internetu kako bi svi mogli vidjeti jer ću biti puno sretniji ako drugi ne padnu u ruke lažnih zajmodavaca. Moje ime je BILJANA TRIVUNOVIC i ja sam iz Zagreba, Hrvatska.
Želim iskoristiti ovu priliku da obavijestim sve o zajmodavcu kod kojeg sam posudio iznos od 80 000 eura i bilo je tako brzo i jednostavno.
Kad je započela pandemija, imao sam puno poteškoća u poslu i brizi o djeci, jer je moj suprug mrtav, pa sam odlučila kontaktirati svoju prijateljicu koja radi u banci i obavijestiti je o svojoj namjeri da podnesem zahtjev za kredit, rekla mi je da je bolje da posudim od ove privatne zajmodavne tvrtke pod nazivom GARANCIJSKI POVJERLJIVI KREDITI jer su njihove kamate niske, a bankarska stopa viša, a zahtjev za bankarskim zajmom prevelik.
Rekla mi je da je njezina sestra, gospođa MILKA DUKIĆ, posudila od tvrtke i da je brzo dobila zajam bez ikakvih poteškoća.
pa sam zatražio podatke o tvrtki kako bih mogao kontaktirati tvrtku, a ona mi ih je dala, a ovdje su detalji tvrtke

Naziv tvrtke: GUARANTY TRUST LOAN
e-adresa za kontakt tvrtke: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
mobitel tvrtke i WhatsApp mobitel: +1(470)481-0039

Kontaktirao sam tvrtku i tvrtka mi je odgovorila. Nakon odobrenja zajma, zajam je prebačen na moj bankovni račun i spašeni su moja tvrtka i moja obitelj. Dakle, ako trebate zajam, ljubazno se obratite tvrtki jer su oni najbolji. možete me kontaktirati putem: biljanatrivunovic734@gmail.com. ako trebate bilo kakve informacije.

Thomas Prada spunea...


Ai nevoie de împrumut ?? Oferim împrumuturi cu 3%, oferim împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumut de afaceri, împrumut privat, împrumuturi auto, împrumuturi hoteliere, împrumut studențesc, împrumut personal Împrumuturi de refinanțare a locuințelor, pentru mai multe detalii Email: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: + 16892107004

DR GEORGE spunea...

Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul?
Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza defalcării financiare și nu știți ce să faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani de 400.000 de dolari pentru rinichi.
Numele meu este DOCTOR GEORGE și sunt nefrolog în CITY SPITAL. Spitalul nostru este specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm și de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator viu și corespunzător.

Suntem localizați în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail și Whatsapp.

E-mail: cityhospital7557@gmail.com
Număr WhatsApp: +16236665343

TOATE CELE BUNE
DIRECTOR MEDICAL ȘEF
DR GEORGE

Unknown spunea...

Sunt foarte recunoscător doamnei Della Taylor pentru că mi-a acordat un împrumut de 18.000 de euro pe care l-am cerut pentru renovarea casei mele. Recomand oricui care are nevoie de un împrumut să o contacteze la detaliile de mai jos
DellasTaylors@yahoo.com
Dellataylor73@outlook.com
Yawnerstaylor@gmail.com
Număr WhatsApp +12092511527

Dr mcmahon Gary spunea...

ATENȚIE 2022!!!
Servicii spitalicești de transplant de rinichi (MHS)
doctormcmahonhospitalservices@gmail.com
WhatsApp +4368860326436.
Viber +4368860326436.
Telegramă +4368860326436

Dacă aveți probleme și aveți nevoie de bani imediat pentru a plăti mari datorii? Cum plănuiți să strângeți bani imediat pentru nevoi urgente? Stai, de ce nu te gândești să vinzi un rinichi pentru o sumă foarte bună (400.000 USD), primul este plătit înainte de operație pentru a pune la îndoială donatorul real, eu sunt doctorul Gary Helton la mcmahon hospital services India poți și contactați-ne în toată lumea, cum ar fi
. SUA, , Malaezia, Japonia, China, Grace, Turcia, Nigeria, Australia, Kuweit, Brazilia, Regatul Unit, Ghana ETC.

NOTĂ: -
* Donatorul trebuie să fie sănătos din punct de vedere clinic.
* Un donator trebuie să aibă o grupă sanguină A +, B + sau O + pentru a-și dona organul.
* Masa corporală a donatorului nu trebuie să fie mai mică de 35.
* Donatorul nu trebuie să fie dependent de fumat sau alcool.

ne puteti contacta 24 de ore si va stam la dispozitie


Spitalul Dr Mcmahon

Elena Nino spunea...

Sunt Ingrid, aș dori să vă împărtășesc o mărturie remarcabilă despre cum am obținut un împrumut de 200.000 de euro, un împrumut prin investiție de credit ELENA NINO și tot felul. dacă sunteți interesat de un împrumut contactați prin e-mail: Elenanino0007@outlook.com

FRED MORE spunea...

Ai nevoie de un împrumut? Oferim toate tipurile de împrumuturi, inclusiv împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi medicale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi pentru studenți cu o rată a dobânzii de 2%.

Ne puteți contacta astăzi pentru asistență financiară prin e-mail: fredmorefinance@gmail.com fredmorefinance@hotmail.com sau whatsapp: +919654763221

Cele mai bune gânduri
Fred Moore

Rezultatul recensământului 2011 va accelera scăderea prețurilor pe piața imo?